Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Testa oss gratis innan du bestämmer dig!

Prova tre av våra träningspass helt gratis. Skruva upp volymen så kör vi!

AirPlay

Castar till

Yoga med Blossom Tainton är ett mjukgörande och energigivande yogapass som gör kroppen stark och smidig och sinnet lugnt. Hemmaträning för dig som vill starta morgonen lugnt och fint med sköna rörelser eller för dig som behöver ge dig själv lite extra tid och omtanke, det här passet är särskilt framtaget för att ge energi när du behöver det som mest.

AirPlay

Castar till

Hemmaträning tillsammans med Carin da Silva! Vrid upp volymen, känn rytmen och låt en av våra mest folkkära profiler och proffsdansare guida dig genom ett energifyllt danspass med sköna moves! Lär dig grundstegen i att dansa cha cha och upplev träningsglädje på högsta nivå!

AirPlay

Castar till

Hemmaträning tillsammans med en av Sveriges främsta och mest välkända träningsprofiler Mia Rodhborn. Träna tung styrka är ett Crossfit inspirerat träningspass med hantlar för hela kroppen med fokus på styrka och stabilitet för att bygga en stark och hållbar kropp!

Våra kategorier

Här hittar du alla våra pass, uppdelat i våra olika kategorier. Var vill du börja?

NYHET!
Min träning

Kom igång med
personlig träning

Här hittar du vårt träningstest som ger dig ett professionellt och individuellt anpassat träningsprogram utifrån dina personliga önskemål och behov. Vi som skapar ditt test är utbildade träningscoacher som besitter stor kunskap och erfarenhet kring träning, hälsa och livsstil. Hos oss är du alltid i trygga händer.
Vårt träningstest är kostnadsfritt och vi garanterar svar inom 3 arbetsdagar.

Gör testet kostnadsfritt
MyMOWO Kurs

Kom-i-form
efter graviditeten

Läs mer och köp
  • En 9 veckors kurs för dig som är redo att komma igång efter en graviditet eller ett längre uppehåll.
  • Enkel och rolig hemmaträning där du bestämmer när och var du tränar.
  • Säkra, effektiva och skonsamma övningar inspirerade av yoga och pilates.
  • Tydliga, strukturella och inspirerande träningsfilmer, tips, råd och pepp på vägen.

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt