Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Testa oss gratis innan du bestämmer dig!

Prova tre av våra träningspass helt gratis. Skruva upp volymen så kör vi!

AirPlay

Castar till

Det är dags att rikta fokus inåt för en stunds vila tillsammans med en av Sveriges främsta hälsoinspiratörer och träningsprofiler, Frida Lindström. Rulla ut yogamattan och låt Frida guida dig genom en stillsam, mjuk och flödande yin yoga med fokus på återhämtning.

AirPlay

Castar till

Det är dags att vrida upp volymen för att dansa loss tillsammans med en av Sveriges främsta proffsdansare och fyrfaldiga Let's Dance vinnaren Cecilia Ehrling Danermark i den indiska dansen bollywood som är en av världens mest glädjefyllda danser!

AirPlay

Castar till

Träna tillsammans med två av Sveriges främsta och mest välkända träningsprofiler Mia Rodhborn. Tillsammans har de skapat ett koncept som de kallar ”I go, you go” som du både kan träna både själv eller tillsammans med en kompis! Här utmanas konditionen genom högintensiva och pulshöjande helkroppsövningar och styrkan i framförallt benen och bålen.

Våra kategorier

Här hittar du alla våra pass, uppdelat i våra olika kategorier. Var vill du börja?

NYHET!
Min träning

Kom igång med
personlig träning

Här hittar du vårt träningstest som ger dig ett professionellt och individuellt anpassat träningsprogram utifrån dina personliga önskemål och behov. Vi som skapar ditt test är utbildade träningscoacher som besitter stor kunskap och erfarenhet kring träning, hälsa och livsstil. Hos oss är du alltid i trygga händer.
Vårt träningstest är kostnadsfritt och vi garanterar svar inom 3 arbetsdagar.

Gör testet kostnadsfritt
MyMOWO Kurs

Kom-i-form
efter graviditeten

Läs mer och köp
  • En 9 veckors kurs för dig som är redo att komma igång efter en graviditet eller ett längre uppehåll.
  • Enkel och rolig hemmaträning där du bestämmer när och var du tränar.
  • Säkra, effektiva och skonsamma övningar inspirerade av yoga och pilates.
  • Tydliga, strukturella och inspirerande träningsfilmer, tips, råd och pepp på vägen.

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 7 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt