Testa oss gratis innan du bestämmer dig!

Prova tre av våra träningspass helt gratis. Skruva upp volymen så kör vi!

Kom igång och bli en stark, hållbar och skadefri löpare tillsammans med löparcoachen Ida. Styrka för löpare är ett pass för hela kroppen som gör dig redo för en lång löparsäsong genom effektiva styrkeövningar blandat med dynamisk rörlighet och löpskolning. Perfekt som komplement till din löpträning!

Starta dagen med mjuk, energigivande morgonyoga tillsammans med en av Sveriges främsta hälsoinspiratörer Ida B Olsson genom ett dynamiskt yogapass för att väcka kroppen. Efter bara 15 minuter är du redo att ta dig an dagens utmaningar. En god morgon, helt enkelt!

Träna Tabata är ett effektivt och energifullt träningspass tillsamman med en av Sveriges främsta träningsprofiler Michael Angress. Ett högintensivt intervallpass där pulshöjande övningar varvas med styrka för hela kroppen. Inga redskap behövs - allt du behöver göra är att trycka på play och köra igång!

Våra kategorier

Här hittar du alla våra pass, uppdelat i våra olika kategorier. Var vill du börja?

NYHET!
Min träning

Kom igång med
personlig träning

Här hittar du vårt träningstest som ger dig ett professionellt och individuellt anpassat träningsprogram utifrån dina personliga önskemål och behov. Vi som skapar ditt program är utbildade träningscoacher som besitter stor kunskap och erfarenhet kring träning, hälsa och livsstil. Hos oss är du alltid i trygga händer. Kom igång redan idag!

Kom igång idag