Prova på gratis i 14 dagar, därefter 99 kr/månad så länge du vill Bli medlem

FAQ - så funkar MyMOWO

MyMOWO är en tjänst som hjälper dig att träna när och där du vill, helt på dina villkor. Här hittar du frågor och svar på hur MyMOWO fungerar.

Hur fungerar den kostnadsfria testperioden?

Du kan prova oss 14 dagar helt kostnadsfritt genom att registrera dig på hemsidan. Vi ber dig att ange dina kortuppgifter för att du inte ska bli av med de medaljer du hinner samla på den tiden, så att ditt abonnemang kan löpa vidare efter testperioden utan avbrott.

Hur fungerar tjänsten?

MyMOWO är en tjänst som hjälper dig att träna när och där du vill, helt på dina villkor. Här hittar du roliga och enkla träningspass med fokus på hälsa, välmående och glädje.

Kan jag koppla upp mig till min tv och se passen därifrån?

Ja, du kan koppla dina enheter (telefon, ipad och dator) till både Apple TV och Chrome cast för att se pass på din-TV skärm. Var dock uppmärksam på att Apple-enheter fungerar med Apple TV och att Android-enheter fungerar med Chrome Cast.

Logga in på mymowo.com via dator, läsplatta eller telefon, välj träningspass och börja träna!

MyMOWO är en streamingtjänst. Det innebär att alla träningspass streamas över internet utan att laddas ner – därför måste du vara ansluten till internet hela tiden när du tränar. Du väljer att träna pass som vi satt ihop till dig eller genom att skapa ditt eget träningspass i form av en spellista i MyWorkout. Välj mellan musikstil, inspiratör, artist och träningsform för att skapa ditt personliga träningspass. Du kan pausa, spola bakåt eller framåt och träna samtliga träningspass så många gånger du vill.

Hur fungerar kortbetalningen?

För att få tillgång till hela utbudet på MyMOWO måste du registrera dig och uppge ditt kontokort. Dragning görs var 30:e dag och startar direkt efter testperiodens slut. Du kan avsluta ditt abonnemang när du vill, ändra inställningar eller personuppgifter på din profilsida, men vi erbjuder inte pengarna tillbaka under en pågående månadsperiod. Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Vilka enheter kan jag titta på MyMOWO ifrån?

MyMOWO kan du titta på via din dator, läsplatta eller telefon. Logga in och låt humöret bestämma ditt träningspass!

Hur snabb internetanslutning måste jag ha?

Den lägsta möjliga anslutningshastigheten är 1,5 megabit per sekund, men en snabbare uppkoppling ger bättre bildkvalitet. Bildkvaliteten kan variera något mellan olika datorer och påverkas även av var du befinner dig, den tillgängliga bandbredden och hur snabb internetuppkoppling du har. Alla pass på MyMOWO finns i HD.

Har du en annan fråga?


Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt