Så fungerar det

Träning och rörelse för alla

MyMOWO är tränings tjänsten som hjälper dig att träna och röra på dig, när och var du vill, på ett sätt som passar dig. Hos oss hittar du enkla, effektiva och roliga träningspass anpassade för att göra hemma, på jobbet eller på resan. Själv eller tillsammans med familjen. Vi har ett brett utbud av styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning, familjeträning, kontorsträning, seniorträning och graviditetsträning. Allt du behöver är din telefon, läsplatta eller datorn, uppkoppling och lite utrymme att röra dig på.

Vi hjälper dig att komma igång och hålla igång med träningen genom våra träningsprogram och kurser. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!

MyMOWO teamet består av utbildade och erfarna träningscoacher och besitter stor kunskap inom träning och hälsa. Alla träningspass är genomtänkta och går att anpassa utifrån din nivå och dagsform för att du som kund ska känna dig trygg och säker med vår träning.

Det här får du som medlem

 • Tillgång till ett stort utbud av olika träningspass anpassade att göra hemma, på jobbet eller på resan.
 • Medalj efter varje avslutat träningspass och chans till belöningar på vägen.
 • Möjlighet att sätta ihop egna träningspass i form av en spellista i MyWorkout. Välj mellan musikstil, inspiratör, artist och träningsform för att skapa ett personligt träningspass. Pausa, spola bakåt eller framåt och träna samtliga träningspass så många gånger du vill.
 • Hejarop och pepp via mailkommunikation.
 • Kunskap, tips och tankar kring allt som rör träning, hälsa, kost och livsstil genom blogg och nyhetsbrev.
 • Tillgång till MyMOWO-appen med möjlighet att spela upp träningspass offline, logga träningen i din personliga kalender och på ett enklare sätt casta passen till din tv.

Så här kommer du igång

 • Bli medlem och registrera dig direkt via registreringsformuläret för 179 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid.
 • Börja träna genom att välj träningspass från hela vårt utbud, tryck på play och kör igång! Om du vill kan du också ladda ner MyMOWO-appen i Google Play eller App Store för att enklare komma åt din träning.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Både som ny och befintlig medlem kan du enkelt använda ditt friskvårdsbidrag på något av nedan sätt.

 • Är ditt friskvårdsbidrag kopplat till ePassi, Wellnet, ActiWay, Benefits eller Benify? Sök efter MyMOWO i deras system/tjänst och gör din beställning. Vi skickar dig sedan en bekräftelse med instruktioner kring hur du kommer igång.
 • Teckna månadsprenumeration eller ett 3, 6 eller 12 månaders abonnemang, detta kan du även göra som befintlig medlem direkt i din profil under "Ändra abonnemang". Under "Betalningshistorik" i din profil hittar du kvitton förse din arbetsgivare med. Innan du gör detta föreslår vi att du försäkrar dig om att just din arbetsgivare godkänner användande av friskvårdsbidrag för onlinetjänster.
 • Om du redan har en aktiv rabattkod så kan du fortfarande nyttja dina friskvårdspengar genom att förlänga ditt abonnemang när din nuvarande kod går ut. Vid ditt köp av ett friskvårdsabonnemang får du en värdekod som är giltig i 12 månader från ditt köp. Du väljer själv när du vill aktivera den.

Hur fungerar kortbetalningen?

För att få tillgång till hela utbudet på MyMOWO måste du registrera dig och uppge ditt kontokort. Dragning görs var 30:e dag och startar direkt efter test periodens slut. Du kan avsluta ditt abonnemang när du vill, ändra inställningar eller personuppgifter på din profilsida, men vi erbjuder inte pengarna tillbaka under en pågående månadsperiod. Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Hur spelar jag upp träningspassen på min TV-skärm?

Du kan koppla dina enheter (telefon, iPad och dator) till både Apple TV och Chromecast för att se pass på din-TV skärm. Med MyMOWO-appen kan du enkelt casta till både Apple TV och Chromecast från alla enhter. Var dock uppmärksam på att om du castar från mymowo.com så fungerar Apple-enheter endast med Apple TV och att Android enheter med Chromecast. Vi rekomenderar dig att ladda ner MyMOWO-appen på Google Play eller App Store för att förenkla castingen.

Hur snabb internetanslutning måste jag ha?

Den lägsta möjliga anslutningshastigheten är 1,5 megabit per sekund, men en snabbare uppkoppling ger bättre bildkvalitet. Bildkvaliteten kan variera något mellan olika datorer och påverkas även av var du befinner dig, den tillgängliga bandbredden och hur snabb internetuppkoppling du har. Alla pass på MyMOWO finns i HD.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

För att avsluta ditt abonnemang loggar du in och går till din profil genom att trycka på ditt namn uppe till höger i menyn. Under "Din prenumeration" hittar du knappen "Avsluta prenumeration". Därefter får du en bekräftelse på att ditt abonnemang är avslutat via mail. Observera att vi har varken bindningstider eller uppsägningstider vilket gör att ditt abonnemang avslutas direkt. När det genomförts en dragning på ditt konto har du tillgång till tjänsten i 30 dagar även om du avslutat ditt abonnemang. Detsamma gäller om du har en aktiv rabattkod. Var uppmärksam på att all träningshistorik och intjänade medaljer försvinner när du avlutar ditt abonnemang Du kan avsluta ditt Abonnemang när som helst. Du kommer att ha fortsatt tillgång till Tjänsten till slutet av din månatliga debiteringsperiod.

Har du en annan fråga?