Om MyMOWO

Din hemmaträning online

MyMOWO föddes ur idén om att tillgängliggöra träning och rörelse oavsett var man befinner sig på ett enkelt och roligt sätt. Som entreprenör har jag jobbat och verkat i träningsbranschen i över 20 år, startat och drivit två gymanläggningar och varit delägare i Svenska Hälsocampen. Jag fick idén när jag blev mamma och själv inte fick till träningen trots att jag visste hur viktigt det är och att det var både mitt yrke och min livsstil. Genom min drivkraft i att fortsätta sprida träningsglädje och mångåriga erfarenhet och kunskap kring hur Svenska folkets träningsvanor såg ut visste jag att jag inte var ensam. Visionen att kunna erbjuda mer rörelse i vardagen, en hälsosam livsstil och en möjlighet att träna och röra på sig när och var man ville startade genom tanken att i digitalisera gruppträningspass från gymanläggningar. Resultatet blev MyMOWO. En digital träningstjänst med enkel, effektiv och rolig hemmaträning och rörelse som passar alla!

Bolaget grundades av Frida Stein och Mattias Rosberg 2014 och lanserades i december 2015. Bolaget ägs av Virtual Gym Sweden AB som ägs av flertalet investerare.

MyMOWO är en digital träningstjänst som med ett brett utbud av träningspass och träningsformer anpassade för att göra hemma, på jobbet eller på resan. För oss är träningsupplevelsen viktig och därför är alla träningspass genomtänkta och går att anpassa utifrån din nivå och dagsform. Vi vill att träningen ska vara enkel, rolig och effektiv men också kännas säker och trygg. Därför är alla pass kvalitetssäkrade genom våra erfarna och kunniga träningscoacher som vägleder och guidar dig med ambitionen att du som kund ska få en så bra träningsupplevelse som möjligt. Vår duktiga kundsupport svarar alltid på på dina frågor och funderingar så snabbt som möjligt. Genom vårt uppskattade belöningssystem med gåvor och erbjudanden från våra partners ser och uppmärksammar vi våra medlemmar och skapar en varm och välkomnande träningsplattform med en nöjd kundbas.

På MyMOWO brinner vi för att  förmedla träningsglädje, kunskap, motivation och inspiration till mer rörelse i vardagen. Vi struntar vi i mått, tider och personliga rekord och lägger istället vikten på att hitta glädjen och känslan i att röra på sig och må bra. Därför har vi valt att kategorisera våra pass i känslor kopplade till hur du mår och känner dig när du tränar och rör på dig. Bakom känslorna energi, kraft, harmoni och glädje gömmer sig olika former av konditionsträning, styrketräning och rörlighetsträning. Där kan du enkelt hitta de träningspass du söker efter genom tydliga underkategorier. Vi vill att du ska se på MyMOWO som den där träningskompisen som alltid har tid när du har lust. Vi vet att du har massor av movement i dig, använd MyMOWO för att släppa loss det.

Med kraft och energi ger vi dig glädje och harmoni i livet.