Prova på gratis i 14 dagar, därefter 99 kr/månad så länge du vill Bli medlem

Om MyMOWO

På MyMOWO handlar allt om att alla typer av rörelse räknas. Vi struntar i mått, tider och personliga rekord och vill istället att du ska ha roligt och må bra.

Vi tror att allt börjar med ett första steg. Det börjar med att bestämma sig för att våga, att vilja göra en förändring. Det spelar ingen roll var din resa tar dig, det viktiga är att den börjar. Och vi tror att den kan börja här hos oss, på MyMOWO. Vi tror på dig, att du har allt du behöver för att börja. Vi vill hjälpa dig med inspirationen, att hitta tillbaka till glädjen i att röra sig. Vi vill att du ska återupptäcka att det är roligt, kravlöst och enkelt. Att det är något du bara gör, att det liksom går av sig självt.

Se på MyMOWO som den där träningskompisen som alltid har tid när du vill. Som finns här på dina villkor. Vi förstår att du har tusen saker i ditt liv, och därför erbjuder vi ett sätt att röra på sig hemma, när och där du har tid och lust.

Vi vet att du har massor med movement i dig, använd MyMOWO för att släppa loss det – nu kör vi!

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt