Bli medlem idag för 99 kr per månad

Just nu ingår en yogamatta från Casall. (Värde 249 kr)

  • Ingen bindningstid
  • 14 dagar gratis prova-på
  • Träna när och var du vill

Om MyMOWO

På MyMOWO handlar allt om att alla typer av rörelse räknas. Vi struntar i mått, tider och personliga rekord och vill istället att du ska ha roligt och må bra.

Vi tror att allt börjar med ett första steg. Det börjar med att bestämma sig för att våga, att vilja göra en förändring. Det spelar ingen roll var din resa tar dig, det viktiga är att den börjar. Och vi tror att den kan börja här hos oss, på MyMOWO. Vi tror på dig, att du har allt du behöver för att börja. Vi vill hjälpa dig med inspirationen, att hitta tillbaka till glädjen i att röra sig. Vi vill att du ska återupptäcka att det är roligt, kravlöst och enkelt. Att det är något du bara gör, att det liksom går av sig självt.

Se på MyMOWO som den där träningskompisen som alltid har tid när du vill. Som finns här på dina villkor. Vi förstår att du har tusen saker i ditt liv, och därför erbjuder vi ett sätt att röra på sig hemma, när och där du har tid och lust.

Vi vet att du har massor med movement i dig, använd MyMOWO för att släppa loss det – nu kör vi!

Kom igång med roligare träning

Är du redo för att komma igång att röra dig mer? Då vill vi välkomna dig till oss på MyMOWO. Här kan du träna när och där du vill, på ett sätt som passar dig. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller telefon, lite plats att röra dig och en uppkoppling. Bli medlem idag och prova gratis i 14 dagar!

Prova gratis i 14 dagar