Prova gratis i 7 dagar, därefter 179 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Registrering och betalning

Ida B Olsson-erbjudande

ERBJUDANDE TILL DIG

Just nu bjuder jag dig på 30 dagars kostnadsfri träning på MyMOWO och en möjlighet för dig att träna tillsammans med mig och med och andra välkända träningsprofiler. Självklart får du också tillgång till hela MyMOWOs träningsutbud med hundratals av träningspass i olika former!

 • Träna när och var du vill.
 • Kom igång direkt och få tillgång till hundratals av träningspass.
 • Nyheter varje vecka!

Minst 8 tecken
Betaluppgifter - första dragning 179 kr sker 2023-05-06
Laddar...

Erbjudandet gäller endast nya medlemmar och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Efter dina 30 kostnadsfria dagar övergår ditt abonnemang till kosta 179 kr/mån. Har du frågor eller funderingar maila oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare.
Har du frågor eller funderingar?
Hör av dig till oss på [email protected]
Vi svarar så fort vi kan under vardagar mellan 09.00-15.00

Det här får du som medlem

Välj bland +500 träningspass i olika former från 5 till 30 minuter långa. Träna på kontoret, hemma
eller på resande fot. MyMOWO är gymmet som hänger med.
 • Nya pass varje vecka
 • Träna, samla medaljer och belönas med gåvor
 • Ett community med 1200 medlemmar som peppar varandra
 • +20 av Sveriges främsta träningsprofiler
 • +500 träningspass i olika former
 • Ladda ner dina favoritpass och träna offline

Våra kategorier

Hos oss hittar du hundratals enkla, roliga och effektiva hemmaträningspass i olika former 5 till 30 minuter tillsammans med Sveriges främsta träningsprofiler.

Träningskoncept för företag

På MyMOWO brinner vi för att förmedla inspiration, kunskap och motivation till mer rörelse i vardagen. Vi erbjuder digital träning med Sveriges främsta träningsprofiler - hundratals roliga och enkla träningspass i olika former, som passar alla. Dessutom kan vi hjälpa ert företag att komma igång med workshops, kurser och live-pass.

På Östersunds kommun jobbar vi övergripande strategiskt med Hälsa. Vi erbjuder varje år en friskvårdssatsning till våra medarbetare för att inspirera till rörelse och även för att ha roligt med kollegor. Att hitta nya vanor med sina kollegor stärker både relationer på jobbet och hälsan. Det är viktigt för oss att sprida en kultur om att vi peppar varandra till aktivitet och rörelse. Att det förebyggande arbete som krävs för en god hälsa är naturligt i vår organisation och vi vill så klart stimulera alla till rörelse. I en kommun som har så många olika verksamheter kan det vara svårt att hitta en satsning som passar alla, så vår ambition är att försöka erbjuda olika från år till år. Men den satsning vi gjorde med att erbjuda MyMOWO till alla och att vi skapade en utmaning kring det visade sig fungera väldigt bra för många, då tjänsten erbjuder så stor variation, både i när på dygnet man utför aktiviteten och vilken slags aktivitet man vill ägna sig åt men även så klart att den kan utövas vart man vill. Den passar på fritiden men även på kontoret och i verksamheten med medborgare. Därför har vi nu valt att erbjuda tjänsten igen till alla våra medarbetare under rådande pandemi för att minska vårt stillasittande men även för att erbjuda ett alternativ till gymmet eller annan aktivitet som man kanske inte vill eller kan nyttja nu i rådande läge.

Helena Wik

Rehabkonsult och HR-konsult, Område HR och Lön

Målet med Hälsoutmaningen är att våra medarbetare ska må bättre och få en bättre livsbalans i dessa utmanande tider, samt att hitta en gemenskap i träningen tillsammans med sitt team och sina kollegor!

Alexander Lydecker

Kommersiell direktör, Bonnier News Sales

MyMOWO har hjälpt våra medarbetare att hitta sitt sätt att träna – det finns något för alla! Vårt syfte, som arbetsgivare, är att skapa ett hållbart liv och arbetsliv för alla

Åsa Sjödin

HR-specialist, Länsförsäkringar Västerbotten

Vi har medarbetare som hört av sig och berättat att de genom föreläsningarna “Bygg starka och hållbara team” förändrat sitt sätt att tänka och nu jobbar mer aktivt för att få in rörelse som en naturlig del av livet. För många har det varit ett sätt att tvingats stanna upp, sätta sig ner och fundera. Ett arbetslag valde att koppla ihop det med affärsplanen och vi har fått ta del av många fina reflektioner

Eidar Mats Berndtsson

Hälsoinspiratör/Lokalförvaltare, Bostadsbolaget

Det var faktiskt min medarbetare Sandra som tipsade mig om MyMOWO och berättade om MyMOWOs företagslösningar där en paketering handlade om hur man kan bygga starka och hållbara team. Jag tyckte att det lät intressant, framförallt eftersom att det var en digitallösning och något som vi alla skulle kunna delta i oavsett vilket kontor vi tillhörde, och lobbade därför upp det som en idé till vår verksamhetsdag. Just det här var en engångsinsats men något som vi hoppas ska leva kvar länge. Framförallt genom att förhoppningen att det väckt nya tankebanor som i sin tur kan leda till positiva beteendeförändringar

Catarina Albertsson

Funktionschef, Lantmäteriet

Det känns fantastiskt att ha en arbetsgivare som vill investera i mig och mina kollegor genom att satsa på friskvård och inspirera till hälsa och välmående. Föreläsningen om självledarskap fick mig att reflektera och fundera över hälsa på ett större och djupare plan något som jag tror många av mina kollegor också tog med sig. Jag lämnade dagen med en mycket positiv och härlig känsla av gemenskap

Sandra Henriksson

Handläggare, Lantmäteriet

NYHET!
Min träning

Kom igång med
personlig träning

Här hittar du vårt träningstest som ger dig ett professionellt och individuellt anpassat träningsprogram utifrån dina personliga önskemål och behov. Vi som skapar ditt program är utbildade träningscoacher som besitter stor kunskap och erfarenhet kring träning, hälsa och livsstil. Hos oss är du alltid i trygga händer. Kom igång redan idag!

Kom igång idag

Gå med i MyMOWO och börja samla medaljer idag

Efter varje avslutat pass hos oss får du en medalj och chans till små belöningar på vägen.

Det är vårt sätt att se och uppmärksamma varje steg du tar till mer rörelse!

Bli medlem
MyMOWO Kurs

Kom-i-form
efter graviditeten

Läs mer och köp
 • En 9 veckors kurs för dig som är redo att komma igång efter en graviditet eller ett längre uppehåll.
 • Enkel och rolig hemmaträning där du bestämmer när och var du tränar.
 • Säkra, effektiva och skonsamma övningar inspirerade av yoga och pilates.
 • Tydliga, strukturella och inspirerande träningsfilmer, tips, råd och pepp på vägen.

Sagt av användare

Jag har ett både fysisk och psykiskt krävande jobb inom sjukvården och behövde, av olika anledningar, hitta ett alternativ till gymmet och testade MyMOWO. För mig är MyMOWO en perfekt hjälp i min vardagsträning. Med en lättillgänglig och enkel app, peppande och professionella tränare och med en bra variation mellan riktigt tuffa och lättare träningspass har det blivit enkelt att planera min träning och få den balanserad och effektiv. Är så tacksam att jag hittade MyMOWO!

Linda

För mig har det tidigare varit svårt att hitta tid till träning då träningsväskan skulle packas och jag var tvungen att ta mig till ett gym. Nu finns ju träningen alltid tillgänglig på ett smidigt sätt i mitt vardagsrum och med det stora utbudet finns det alltid något som passar både min dagsform och sinnesstämning. Ett stort plus är att passen är utformade så att jag kan välja svårighetsgrad på ett och samma pass från gång till gång. Instruktörerna är otroligt inspirerande och peppande och det känns verkligen som att vi kör passet tillsammans! MyMOWO har gett mig en träningsglädje som jag inte hittat någon annan stans tidigare. En glädje som jag även kan dela med mina barn när vi släpper loss med familjepassen tillsammans! Med hjälp av MyMOWO har träningen äntligen blivit en självklar del av min vardag!

Anna

Jag har aldrig fått till min träning så många gånger i veckan som jag har önskat tills jag hittade på MyMOWO. Att träna hemma har innan varit tråkigt och inte blivit av. Nu är hemmaträningen något jag längtar efter och varje pass ger mig energi och glädje, precis den känslan jag tidigare fick när jag åkte iväg och tränade. Nu är det svåraste att välja vilket pass jag ska ta för det finns så många bra att välja mellan och det kommer ut nya varje vecka. Jag får till och med till rörlighetspass och yoga som jag förr inte prioriterat eftersom jag bara kom iväg max två gånger i veckan. Det bästa är att jag själv kan bestämma när jag ska träna. Oftast blir det på morgonen innan familjen vaknat eller sent på kvällen när barnen somnat. Jag har också varit med på två MyMOWO utmaningar där man får coaching av ledare, Facebook grupp med alla deltagare och träningsupplägg. Då känns det som man tränar i grupp även om man står själv hemma!

Maria

Jag tycker MyMOWO är toppenbra! Massor av bra pass i olika kategorier till en bra månadskostnad. Jag kan välja precis det jag känner för och göra det närhelst jag vill på dygnet. Dessutom kan jag själv sätta ihop pass med just de godbitarna som jag tycker om... Jag är supernöjd!

Johanna

Träning som passar i ett fullt livspussel

Allt börjar med rörelse

Vi på MyMOWO värnar om rörelse och träning i vardagen, vi tror att det ger oss ett friskare liv. Vi vill hjälpa dig att få så mycket ut av livet som möjligt, att din kropp ska kunna ta dig dit du vill. Kraft, glädje, energi och harmoni, det är de känslorna vi vill ge dig mer av.

Anpassad för dig

MyMOWO är tjänsten som är skapad just för att vara så flexibel och smidig som möjlig, för att vi ska kunna följa med dig istället för att du ska behöva anpassa ditt liv till oss. För vi tror att det är med träning som med vänskap – det måste ske på goda villkor för båda parter.

Hitta ett paket som passar dig!

Prova på 30 dagar!
0 kr
Ingen bindningstid
Inget köptvång
Hela vårt utbud
Prova nu
Månadspaket
179 kr/mån
Ingen bindningstid
Avsluta när du vill
Hela vårt utbud!
Bli medlem
Presentkort
510/966/1825 kr
Perfekta presenten!
Ge bort ett starkare hjärta
Handla nu direkt
Köp