Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Frida Lindström

Med över 20 år i träningsbranschen och en svårslagen kombination av kunskap och erfarenhet när det kommer till träning och hälsa är Frida en av Sveriges främsta hälsoinspiratörer. Och det är just bredden av kunskap och erfarenhet som gör att hon idag är en flitigt anlitad inspiratör och föreläsare framförallt inom holistisk hälsa. För är det något som Frida brinner för så är det att på ett sunt och hälsosamt sätt inspirera människor till hälsa och välmående. För Frida är träning en livsstil. Inte en quick-fix” vilket genomsyrar i stort sätt allt hon gör.

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 7 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt