Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Här blir träningen av

Prova fritt 14 dagar

Endast 149 kr/månad. Avsluta när du vill.
Använd ditt friskvårdsbidrag

Det här får du som medlem

Roligare träning på dina villkor
  • Träna tillsammans med Blossom Tainton, Tobias Karlsson, Kristin Kaspersen, Michael Angress, Carin da Silva, Frida Lindström, Susan Lanefelt, Cecilia Ehrling Danermark, Mia Rodhborn, Ida B Olsson med flera.
  • Nya pass varje vecka - Träna box, dans, styrka, yoga, step, tabata, aerobics, puls, rörlighet.
  • Kostnadsfritt personligt träningsprogram - Låt en av våra PTs skapa ett skräddarsytt träningsprogram utifrån dina önskemål och behov.
  • Träna och samla medaljer - Vi belönar varje steg du tar, med jämna mellanrum skickar vi hem små gåvor.
  • Ta med dig träningen dit du är - Offlinefunktion i appen gör det möjligt att ladda hem dina favoritpass.

Våra kategorier

Hos oss hittar du hundratals enkla, roliga och effektiva hemmaträningspass i olika former 5 till 30 minuter tillsammans med Sveriges främsta träningsprofiler.

NYHET!
Min träning

Kom igång med
personlig träning

Här hittar du vårt träningstest som ger dig ett professionellt och individuellt anpassat träningsprogram utifrån dina personliga önskemål och behov. Vi som skapar ditt test är utbildade träningscoacher som besitter stor kunskap och erfarenhet kring träning, hälsa och livsstil. Hos oss är du alltid i trygga händer.
Vårt träningstest är kostnadsfritt och vi garanterar svar inom 3 arbetsdagar.

Gör testet kostnadsfritt

Gå med i MyMOWO och börja samla medaljer idag

Efter varje avslutat pass hos oss får du en medalj och chans till små belöningar på vägen.

Det är vårt sätt att se och uppmärksamma varje steg du tar till mer rörelse!

Bli medlem
MyMOWO Kurs

Kom-i-form
efter graviditeten

Läs mer och köp
  • En 9 veckors kurs för dig som är redo att komma igång efter en graviditet eller ett längre uppehåll.
  • Enkel och rolig hemmaträning där du bestämmer när och var du tränar.
  • Säkra, effektiva och skonsamma övningar inspirerade av yoga och pilates.
  • Tydliga, strukturella och inspirerande träningsfilmer, tips, råd och pepp på vägen.

Sagt av användare

Jag har ett både fysisk och psykiskt krävande jobb inom sjukvården och behövde, av olika anledningar, hitta ett alternativ till gymmet och testade MyMOWO. För mig är MyMOWO en perfekt hjälp i min vardagsträning. Med en lättillgänglig och enkel app, peppande och professionella tränare och med en bra variation mellan riktigt tuffa och lättare träningspass har det blivit enkelt att planera min träning och få den balanserad och effektiv. Är så tacksam att jag hittade MyMOWO!

Linda

För mig har det tidigare varit svårt att hitta tid till träning då träningsväskan skulle packas och jag var tvungen att ta mig till ett gym. Nu finns ju träningen alltid tillgänglig på ett smidigt sätt i mitt vardagsrum och med det stora utbudet finns det alltid något som passar både min dagsform och sinnesstämning. Ett stort plus är att passen är utformade så att jag kan välja svårighetsgrad på ett och samma pass från gång till gång. Instruktörerna är otroligt inspirerande och peppande och det känns verkligen som att vi kör passet tillsammans! MyMOWO har gett mig en träningsglädje som jag inte hittat någon annan stans tidigare. En glädje som jag även kan dela med mina barn när vi släpper loss med familjepassen tillsammans! Med hjälp av MyMOWO har träningen äntligen blivit en självklar del av min vardag!

Anna

Jag har aldrig fått till min träning så många gånger i veckan som jag har önskat tills jag hittade på MyMOWO. Att träna hemma har innan varit tråkigt och inte blivit av. Nu är hemmaträningen något jag längtar efter och varje pass ger mig energi och glädje, precis den känslan jag tidigare fick när jag åkte iväg och tränade. Nu är det svåraste att välja vilket pass jag ska ta för det finns så många bra att välja mellan och det kommer ut nya varje vecka. Jag får till och med till rörlighetspass och yoga som jag förr inte prioriterat eftersom jag bara kom iväg max två gånger i veckan. Det bästa är att jag själv kan bestämma när jag ska träna. Oftast blir det på morgonen innan familjen vaknat eller sent på kvällen när barnen somnat. Jag har också varit med på två MyMOWO utmaningar där man får coaching av ledare, Facebook grupp med alla deltagare och träningsupplägg. Då känns det som man tränar i grupp även om man står själv hemma!

Maria

Jag tycker MyMOWO är toppenbra! Massor av bra pass i olika kategorier till en bra månadskostnad. Jag kan välja precis det jag känner för och göra det närhelst jag vill på dygnet. Dessutom kan jag själv sätta ihop pass med just de godbitarna som jag tycker om... Jag är supernöjd!

Johanna

Träning som passar i ett fullt livspussel

Allt börjar med rörelse

Vi på MyMOWO värnar om rörelse och träning i vardagen, vi tror att det ger oss ett friskare liv. Vi vill hjälpa dig att få så mycket ut av livet som möjligt, att din kropp ska kunna ta dig dit du vill. Kraft, glädje, energi och harmoni, det är de känslorna vi vill ge dig mer av.

Anpassad för dig

MyMOWO är tjänsten som är skapad just för att vara så flexibel och smidig som möjlig, för att vi ska kunna följa med dig istället för att du ska behöva anpassa ditt liv till oss. För vi tror att det är med träning som med vänskap – det måste ske på goda villkor för båda parter.

Hitta ett paket som passar dig!

Prova på 14 dagar!
0 kr
Ingen bindningstid
Inget köptvång
Hela vårt utbud
Prova nu Läs mer →
Månadspaket
149 kr/mån
Ingen bindningstid
Avsluta när du vill
Hela vårt utbud!
Bli medlem Läs mer →
Presentkort
425/805/1520 kr
Perfekta presenten!
Ge bort ett starkare hjärta
Handla nu direkt
Köp Läs mer →

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt