Nyhet

Företagsträning för hemmakontoret

På MyMOWO brinner vi för att förmedla inspiration, kunskap och motivation till mer rörelse i vardagen. Vi erbjuder digital träning med Sveriges främsta träningsprofiler – hundratals roliga och enkla träningspass i olika former, som passar alla. Dessutom kan vi hjälpa ert företag att komma igång med workshops, kurser och live-pass.

Få anpassat förslag Se våra företagspaket
Energi

Workshop: Starka och hållbara team

Under 4 timmars workshop ”Bygg starka och hållbara team med MyMOWO” fyller vi på med ny energi genom energifylld träning, och ger struktur och kunskap om hur dina medarbetare får in rörelse i sin vardag genom föreläsningen ”Självledarskap”.

Jag vill veta mer
Kraft

Digitala träningspass med
Sveriges främsta instruktörer

Med Företagsabonnemang från MyMOWO beställer du koder och låter dina medarbetare träna digitalt var och när de vill. På vår plattform finns det över 100 olika träningspass som de väljer mellan, och MyMOWO lanserar nya pass varje vecka. I Team MyMOWO finns många av Sveriges främsta träningsinspiratörer, och i vårt breda utbud hittar du allt från kontorsträning, familjeträning till tuff intervallträning, yoga, dans och kurser för längdskidåkning.

Jag vill veta mer
Harmoni

Kurs: 30 dagar för ett bättre liv

“30 Dagar för ett bättre liv” är en kurs för dig som vill sluta att börja träna. Du får prova-på olika typerna av träning, och vi utforskar hur våra tankar och vanor styr det vi gör, tänker och hur vi mår. Genom den individuella coachingen, får du support att göra det som fungerar för dig och i de sociala forumen får du peppning och stöd för att hålla uppe din motivation.

Jag vill veta mer
Glädje

Ert eget Live-pass

Boka ett LIVE pass med någon av våra fantastiska inspiratörer. Perfekt start på digitala möten, som avslutning eller en digital AW efter en lång arbetsvecka.

Jag vill veta mer

Är du intresserad och vill veta mer?


Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar mer. Du kan även maila direkt till foretag@mymowo.com

MyMOWO - För starkare och gladare team.

I den speciella tid vi befinner oss i nu, så har vi alla behövt att ställa om. Hemarbetet har för de flesta inneburit en minskning av naturlig rörelse när vi inte längre “går till jobbet”. Många arbetar också i en miljö som inte är anpassad för kontorsarbete och där naturliga rörelsepauser i form av avbrott när du byter rum, går på möte eller på lunch inte längre finns. Och det vill vi på MyMOWO ändra på!

På MyMOWO brinner vi för att förmedla inspiration, kunskap och motivation till mer rörelse i vardagen. Vi struntar i mått, tider och personliga rekord. Istället vill vi hjälpa dig att hitta glädjen i att röra på kroppen och må bra.

Vi vet att rörelse ökar vår prestation. När vi rör på kroppen så mår vi bättre både fysiskt och psykiskt. Forskning har visat att efter endast 4 minuter av rörelse blir du piggare, kreativare och tänker snabbare. Rörelse är livsviktigt. Låt oss hjälpa ditt team att må bra långsiktigt och skapa mer rörelse i sin vardag. 

Beställ energi, kraft, harmoni eller glädje till ditt team redan idag. 

document.querySelectorAll('.js-scrollLink').forEach(function(item, index) { item.addEventListener('click', function(e) { e.preventDefault(); document.getElementById(this.href.split('#')[1]).scrollIntoView({ behavior: 'smooth' }); }); });