AirPlay

Castar till

Stark Senior #4

Betyg 4.6

Böja sig ner för att knyta skorna, sträcka sig upp för att nå hyllan i skafferiet eller leka med barnbarnen.. Seniorträning är åldersanpassad träning för den äldre målgruppen. Här anpassar du tempot efter behov till härlig medryckande musik. Sofia och Frida guidar dig genom ett skönt träningspass för hela kroppen. Passet startar med en lugn och fin uppvärmning och avslutas med härlig rörlighet och stretch. Däremellan utmanas du med stärkande övningar för både hjärtat och musklerna i kombination med övningar för både balansen och koordinationen. Det här är enkel och rolig träning som kommer göra dig piggare och starkare i vardagen!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt