AirPlay

Castar till

Parträning med Martin Lidberg #1

Bjud med dig en familjemedlem eller kompis och parträna tillsammans med en av våra mest folkkära idrottare och träningsprofiler, den tidigare landslagsbrottaren som tävlat i både OS och VM, Martin Lidberg och den före detta hockeyspelaren Zendrick Danielsson! Ta träningen till en ny nivå och förbered er på en rejäl utmaning! Med inspiration från de kvaliteter som brottningen kräver tar de er med genom ett helkroppspass med fokus på styrka, balans, koordination och uthållighet. Det här är ett högintensivt pass där pulsen kommer gå upp ordentligt och där det handlar om att våga bli trött, samarbeta, hålla ångan uppe och ha kul! Här behövs inga redskap bara en kompis och kroppsvikten som motstånd. Passet startar med en skön pulshöjande uppvärmning och därefter tar Martin er med genom fyra block med fyra övningar i varje block som upprepas två varv utan vila. Det är tuffa och roliga övningar med en twist som kommer ge resultat och göra er starka! Så på med pannbenet, vrid upp volymen och förbered er på kraftmätning utan dess like!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt