AirPlay

Castar till

Dansa schlager med Cecilia Ehrling Danermark

Betyg 4.5

Vrid upp volymen för nu är det dags att dansa loss tillsammans med en av Sveriges främsta proffsdansare och fyrfaldiga Let´s Dance vinnaren Cecilia Ehrling Danermark! Här kommer hela kroppen få jobba med kondition, koordination och rörlighet i en skön mix till gamla som nya schlagerhits. Ett energifyllt pass där du bara ska fokusera på att släppa loss, bjuda på dig själv och hitta rätta schlagerkänslan. Med en enkla steg och härliga moves tar Cecilia dig genom en koreografi som ger rätta schlagerfeelingen! Glöm tid och rum det här dansglädje i allra bästa form!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt