AirPlay

Castar till

Dansa disco med Carin da Silva #3

Betyg 4.4

Det är dags att släppa loss tillsammans med en av våra mest folkkära profiler och proffsdansare – Carin da Silva! Här kommer hela kroppen få jobba med kondition, koordination och rörlighet i en skön mix till riktiga discohits. Ett energifullt pass där allt du behöver göra är att fokusera på att släppa loss och låta Carin guida dig genom sköna discomoves. Så vrid upp volymen och låt musiken ta dig tillbaka till 70-talets New York där discokulturen tog sin början. Det här är ett pass fullproppat av dansmagi och träningsglädje och en riktig endorfinboost!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt