AirPlay

Castar till

Träna överkropp med Anna Lissjanis #2

Betyg 4.8

Vi har tagit hjälp av en av Sveriges främsta träningsexperter och hälsoinfluensers Anna Lissjanis för att bygga en stark och hållbar kropp. Träna styrka med kettlebell är ett pass med tung styrka för framförallt rygg, armar, axlar och bålen men där hela kroppen aktiveras och utmanas på ett effektivt och roligt sätt. Vi inleder passet med sköna pulshöjande övningar för hela kroppen och rundar av passet med att stretcha och sträcka ut musklerna. Däremellan jobbar vi med 6 övningar i 3 block i ett kontrollerat tempo för att hitta rätt muskler. Övningarna kombineras två och två i såkallade supersets. Du bestämmer hur tungt du ska träna genom att variera vikten på kettlebellen. Många av övningarna går också bra att göra med hantlar. Så på med pannbenet och häng med!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt