AirPlay

Castar till

Träna underkropp med Anna Lissjanis #2

Betyg 4.7

Häng på en av Sveriges främsta träningsexperter och hälsoinfluencers Anna Lissjanis för att bygga en stark och hållbar kropp. Träna underkropp med kettlebell är ett pass med tung styrka för framförallt ben, rumpa och bålen men där hela kroppen aktiveras och utmanas genom balansövningar på ett effektivt och roligt sätt. En skön pulshöjande uppvärmning inleder passet för att göra kroppen varm och redo för att ta i. Därefter guidar Anna dig lugnt och kontrollerat genom tre olika block där två övningar varvas i varje block i så kallade supersets. Du bestämmer själv hur tungt du vill träna genom att anpassa vikten på din kettlebell. Det går också bra att använda en hantel i många av övningarna. Passet avslutas med en skön nedvarvning för att stäcka ut kroppen. Så på med pannbenet, tryck på play och låt Annas härliga kraft och styrka smitta av sig!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt