AirPlay

Castar till

Dansa med Carin da Silva #1

Betyg 4.7

Vrid upp volymen och förbered dig på träningsglädje och dansmagi i bästa form. Det är dags att dansa salsa tillsammans med en av våra mest folkkära profiler och proffsdansare - Carin da Silva. Här kommer hela kroppen få jobba med kondition, koordination och rörlighet i en skön mix till härlig musik! Ett energifullt och förlösande pass där du bara ska fokusera på att släppa lös. Med mycket höfter och axlar i mjuka följsamma rörelser lär Carin dig grundstegen i salsa som får dig att hänga med på dansgolvet. Salsa är nämligen inte bara en dans utan också Cubas nationaldans och en livsstil med mottot att ha så kul som möjligt. Så vad du än gör, stå inte still, skaka loss och känn rytmen!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt