AirPlay

Castar till

Träna Tabata i par

Betyg 4.7

Bjud med dig din bästa träningskompis på ett energifullt träningspass tillsammans med Sofia och Mathias. Träna Tabata i par är ett intervallträningspass med både konditionsövningar och styrkeövningar. 20 sekunders arbete varvas med 10 sekunders vila under 4 minuter, ni upprepar övningarna så många gånger som ni hinner under tiden. Med fokus på ben och bål kommer Sofia och Mathias visa roliga och effektiva parövningar där även pulsen kommer att gå upp! På bara 12 minuter har både kroppen och relationen fått kärlek! Win, win på alla plan helt enkelt! ”

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt