AirPlay

Castar till

Träna styrka med Ida B Olsson

Betyg 4.4

Träna Styrka tillsammans med en av Sveriges främsta hälsoinspiratörer Ida B Olsson också känd som ”Workout Is Passion”. Ida tar dig med på klassisk cirkelträning där hela kroppen tränas genom komplexa styrkeövningar som stärker musklerna. Genom 6 olika övningar som varvas i tre varv med 45 sekunders arbete och 15 sekunders vila får också pulsen en skjuts. Du bestämmer ansträngningsnivån genom att dra upp tempot eller lägga till hantlar. Passet startar med en skön uppvärmning för att mjuka upp lederna och kicka igång endorfinerna och tonar ut i en skön nedvarvning där vi sträcker ut och mjukar upp som belöning. Allt du behöver göra är att dra på dig träningskläderna, trycka på play och låta Idas träningsglädje guida dig genom ett effektivt och roligt helkroppspass. Nu kör vi!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt