AirPlay

Castar till

Träna med Blossom Tainton

Betyg 4.7

BT Express är ett funktionellt allroundpass för hela kroppen med fokus på ben, bål, baksida och balans. Blossom Tainton har genom många års erfarenhet och kunskap skapat ett unikt konceptet som riktar sig till den mogna kvinnan och som tar hänsyn till en kropp i förändring med målet att bygga upp, inte bryta ner. Här tränas kondition, styrka och rörlighet i ett flöde på ett organiskt, naturligt och mjukt sätt i olika intensitet för att utmana och stimulera hela kroppen. Ett pass fullproppat av energi och träningsglädje tillsammans med en av vår tid största hälsoprofiler och träningsexperter Blossom Tainton. Vrid upp volymen så kör vi!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt