AirPlay

Castar till

Parträning Plankan med armlyft

En övning som engagerar hela kroppen men framförallt de viktiga stabiliserande och stärkande musklerna i bålen. Men även axlarna och armarna utmanas. Här gäller det att vara stark i hela magen och överkroppen! En av er ställer sig i plankposition med benen höftbrett isär och armarna i axelbredds avstånd. Spänn till i magen och kom ner med rumpan så att den inte putar uppåt. Slappna av i nacken och tänk att du ska vara lång och stark som en planka. Börja sedan jobba upp med en arm i taget genom att vrida den utåt och uppåt. Nudda din kompis hand , som står bredvid med armen ovanför ryggen och vänd tillbaka ner. Byt arm. Och byt sedan mellan varandra. Är det svårt att hålla balansen i det övre läget, kan du komma ut med fötterna lite för balans.

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt