AirPlay

Castar till

Crunch med lyfta ben

En övning för magen och de inre magmusklerna. Här använder vi oss av en pall för att komma upp med benen och komma åt rätt muskler. Lägg dig på rygg och placera hälarna på en stabil pall, stol eller lågt bord. Ungefär 90 grader i benen. Placera händerna lätt över bröstet. Håll in hakan mot bröstet så undviker du att lyfta med nacken. Vi jobbar sedan upp och ner genom att kontrollerat rulla upp överkroppen uppåt, framåt, så att skulderbladen lyfter från golvet. Bromsa på vägen ner. Ta hjälp av andningen för att styra rörelsen och försök dra dig upp genom att aktivera de inre magmusklerna. Utmaning? Placera händerna vid öronen!

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt