Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Smaken av mer kvalitetstid

Mat

Att få dagen att gå ihop med jobb och familj samtidigt som man ska laga god, näringsrik mat är inte alltid lätt. Men det skulle kunna vara enklare. Med HelloFresh slipper du det jobbiga runt middagen så att du kan fokusera på det som är viktigt i ditt liv - oavsett om det är träningspass eller att umgås mer med familjen.

Med en middagkasse från HelloFresh får du:

• Med HelloFresh slipper du allt det jobbiga runt middagen så att du kan fokusera på det roliga - att laga och äta riktigt god mat.

• Med 18 nya recept varje vecka finns det alltid något för alla smaklökar - och livsstilar.

• Med snabba och enkla recept har du middagen klar på mindre än 25 minuter.

• Välj vilka recept du vill, ändra antal portioner och få din kasse levererad var du vill - när du vill. Du har full frihet..

Vill du prova?

Just nu kan du spara upp till 1,015 kr på fyra matkassar på HelloFresh.se med koden: MYMOWO

(Du kan pausa eller avsluta när du vill - Hellofresh har ingen bindningstid)

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 7 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt