Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Höstutmaningen

Hälsa Kom igång Träning

Kicka igång hösten med 4 veckor fullproppade av träningsinspiration och motivation för att skapa hälsosamma vanor, regelbundna träningsrutiner och utmaningar som tar dig träning till en ny nivå. Under en månad får du testa allt från styrketräning, högintensiv konditionsträning och yoga tillsammans med några av Sveriges främsta träningsprofiler och vara först med att testa höstens nya releaser. Du får också tillgång till fyra livetillfällen online i form av träningspass och frågestunder tillsammans med våra personliga tränare och träningsinspiratörer. För att du ska få bästa möjliga resultat och träningsupplevelse kan du välja mellan tre olika nivåer. Tveka inte att anmäla dig till detta unika tillfälle för en stark och frisk höst! Vi ser fram emot att ta hand om dig!

Anmälan är öppen mellan den 24/8-30/8 Säkra din plats till höstens utmaning, anmäl dig idag! Kurspris får bas- och medelnivån är 249 kr och för avanceradenivån 399 kr utöver ditt medlemskap (149 kr/mån). För att delta i Höstutmaning krävs det att du har ett aktivt medlemskap. Priset för kursen betalas via swish. Swishnummer och bekräftelse får du via mail när du skickat in din anmälan.

Obs! Begränsat antal platser. Mer information om anmälan längst ner i mailet.

BAS

För dig som vill komma igång och som har haft ett längre uppehåll från träningen eller kanske inte tränar kontinuerligt idag. Fokus på den här nivån är att skapa en hållbar träningsrutin där träningen ska kännas rolig och inspirerande. Här krävs inga förkunskaper eller träningsutrustning men det kan vara skönt att ha en yogamatta. Kurspris 249 kr utöver ett aktivt medlemskap.

MEDEL

För dig som idag tränar 1-2 gånger i veckan och som är redo att ta träningen till nästa nivå och utmana dig själv med nya träningspass och träningsformer. Fokus på den här nivån är att skapa en hållbar träningsrutin med målet att genomföra 3 pass i veckan. För den här nivån behöver du en yogamatta och ett gummiband för att genomföra träningspassen. Kurspris 249 kr utöver ett aktivt medlemskap.

AVANCERAD

För dig som idag tränar 3-4 gånger och som vill utmana dig själv och utvecklas i din träning. Fokus på den här nivån är att genomföra 5 pass i veckan där du gör tre pass tillsammans med oss och två konditionspass själv. För att mäta din utveckling så startar och avslutar vi månaden med enklare fystester. För den här nivån behöver du yogamatta, hantlar och kettlebell i valfri vikt för att genomföra träningspassen. Kurspris 399 kr utöver ett aktivt medlemskap.

Anmäl dig idag

Anmäl dig genom att maila till [email protected] Skriv “höstutmaningen” i ämnesraden och var noga med att uppge för- och efternamn, din mailadress som du är registrerad med på Facebook samt vilken nivå du önskar deltaga i. Anmälan är öppen mellan den 24-30 augusti för dig som är medlem och har ett aktivt abonnemang på MyMOWO. Om du inte är medlem kan du enkelt registrera dig och starta ett medlemskap för 149 kr/mån. Och du har självklart obegränsad tillgång till hela MyMOWOs träningsutbud. Kurspris får bas- och medelnivån är 249 kr och för avanceradenivån 399 kr utöver ditt medlemskap (149 kr/mån). Priset för kursen betalas via swish. Swishnummer och bekräftelse får du via mail när du skickat in din anmälan. Begränsat antal platser. Utmaningen startar måndag den 31/8. Mer information kommer via mail och i gruppen på Facebook.