Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Yoghurt med valnötter, honung och blåbär

Mat

En enkel och god sommarfrukost som dessutom mättar bra är yoghurt med olika tillbehör. Testa en fetare variant så står du dig längre, söta med honung och toppa med bär och nötter för en bra start på dagen!

Du har kanske testat både grekisk och turkisk yoghurt förut men det finns också en rysk variant. Med en lite högre fett procent så blir den riktigt rund och fyllig i smaken och gör så att du håller dig mätt längre. Toppar du den dessutom med nötter så får du i dig bra fetter och lite extra protein. Valnötter är ett bra alternativ med en hög halt av mättande protein och bra fetter som dessutom visat sig ha positiv effekt på både mag- och hjärthälsan. Tillsammans med den ryska yoghurten, den söta honungen och blåbär som är fullproppat av antioxidanter så blir det en bra frukost som passar lika bra som mellanmål eller kvällsfika när suget faller på.