Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Asiatisksallad

Mat

En varm sommardag kan det vara gott med en sallad till middag! Testa den här asiatiska salladen med räkor, nudlar och srirachamajonnäs. Så god och enkel att variera efter tycke och smak!

Välj de ingredienser som du tycker om och som du har hemma. Du kan byta ut nudlarna mot sushiris, toppa med cashewnötter eller servera med grillad lax. Ett bra grundrecept är risnudlar som bas och räkor, avokado, rädisor, sockerärtor, picklad rödlök, mango, koriander och rostade svarta sesamfrön som innehåll. Toppa med en snabb dressing i form av 1 dl japansk soya, en pressad lime, 1/2 finhackad röd chili, 2 msk riven ingefära och 1 msk honung. För dig som vill ha lite extra sting kan du krydda med srirachamajonnäs och wasabi. Smaklig måltid!

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt