Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Havregrynsgröt med blåbär, kokos och banan

Mat

Att starta dagen med havregrynsgröt är att ge sig själv en riktigt bra start. Havregryn är laddat med nästan alla näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver och havregrynsgröt går att variera i det oändliga efter tycke och smak. En riktig dunder frukost med andra ord! Komplettera med ett kokt ägg för högre proteininnehåll och ökad mättnadskänsla. Här är en variant med chiafrön kokt på mandeldryck och toppad med blåbär, kokosflingor och banan!

Havregrynsgröt med chiafrön och mandeldryck toppad med blåbär, kokos och banan

1 dl havregryn

2 msk chiafrön

2,5 dl mandelmjölk

En nypa vaniljpulver

En nypa salt

1/2 dl blåbär

1/2 banan

Kokosflingor

Gör såhär

Koka upp havregrynen med chiafrön, mandelmjölk, vaniljpulver och salt. Rör till en lagom konsistens. Häll upp i en skål och toppa med blåbär, banan och kokosflingor. Servera med mandelmjölk. Ät och njut!

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt