Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Zucchini och potatissoppa med parmesan

Mat

Världens enklaste middag måste väl ändå vara soppa? Går att variera i det oändliga och mixas ihop på en kvart. Det är också ett smart sätt att lura i även de största skeptikerna grönsaker som den här gröna soppan gjord på zucchini och potatis och toppad med parmesan. Servera med ett gott bröd och toppa med lite extra olivolja om du vill!

Zucchini och potatis soppa med parmesan

4 portioner

Två zucchini

En lök

En vitlöksklyfta

5 potatisar

Två grönsaksbuljongtärningar

5 dl vatten

2,5 dl grädde

Salt och peppar

Riven parmesan efter smak

Gör såhär:

Skala och hacka lök och vitlök fint. Fräs mjukt i olivolja i en tjockbottnad kastrull. Skala och dela potatisen och zucchinisarna i kuber. Fräs med löken. Finfördela grönsaksbuljongen i kastrullen och häll på vatten och koka potatisen mjuk. Häll i grädden, salta och peppra. Mixa soppan slät och servera med riven parmesan efter smak på toppen!

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt