Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Vegobollar med parmesan och svarta bönor

Mat

Ett enkelt sätt att äta mer vegetarisk är att börja byta ut de vanliga vardagsrätterna mot gröna alternativ. Att göra vegetariska köttbullar är både enkelt och gott! Servera på det klassiska sättet tillsammans med potatis, lingonsylt och sås eller med spagetti, en god tomatsås och riven parmesan som variation!

Vegobollar

2 fpk svarta bönor

2 dl mandelmjöl

2 dl riven parmesan

1-2 dl Panko eller ströbröd

1 lök

1 ägg

2 msk olivolja

Salt och peppar

.

Skala och hacka löken fint och fräs mjuk i smör. Skölj bönorna och blanda med mandelmjöl, parmesanost, olivolja, panko eller ströbröd, ägg, stekt lök, salt och peppar och mixa till en jämn smet. Tillsätt lite mer panko vid behov för att få till en bra smet. Rulla fina bullar och stek i rejält med olivolja. Var försiktig när du vänder bullarna så att de inte går sönder. Servera tillsammans med valfritt tillbehör. Voilà middagen är räddad!

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt