Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Möt en av Sveriges främsta träningsprofiler och hälsoprofiler Mia Rodhborn

Hälsa Livsstil Inspiratör

Med 30 år i träningsbranschen och en enorm kunskap, erfarenhet och passion har Mia Rodhborn blivit en av Sveriges främsta träningsprofiler och en fantastisk inspiratör när det kommer till träning och hälsa. Hon är utbildad och diplomerad coach, medicinsk yogalärare, hälsopedagog på Lillsved, STAC Elittränare, i Kommunikation och Förändringsarbete, gruppledare i Cognitive Relational Grop och personlig tränare och brinner för att förmedla hållbar träning och hälsa. Hon är en välkänd träningsinstruktör i Stockholm som bland annat hjälpt Riksdagen, SVT och Tv4 att komma i form, en flitigt anlitad och populär instruktör på träningsresor och konvent och 2015 belönades hon med Guldhjärtat som årets grupptränare! Mia arbetar dagligen med att möta, se och inspirera olika sorters människor i olika åldrar och med sitt Gotländska lugn och sitt inre driv utstrålar hon förmedlar träningsglädje på högsta nivå!

Född och uppvuxen på Gotland var det också där som Mias träningsresa började. Träningsintresset föddes redan som barn genom ridning och dans och har sedan dess utvecklats i alla olika riktningar. Från att instruera gruppträning i Jane Fondas fotspår, dans, styrketräning, crossfit, yoga i olika former och personlig coaching både fysiskt och mentalt. För Mia har ledorden alltid varit att träning och hälsa ska vara hållbart och roligt. En viktig nyckel för att lyckas med det är variation. Något som verkligen genomsyrar både Mias egna träning men också i hennes arbete. Nyfikenheten, modet och viljan driver Mia att ständigt utvecklas och vidareutbilda sig vilket gjort att hon har en bred kunskap inom fysisk och mental träning och hälsa.

Förutom sitt stora intresse för att resa, se och upptäcka världen, möta nya människor och kulturer så älskar Mia att hänga med sina brorsbarn, syskon, familj och vänner som också är en stor inspiration och drivkraft i hennes arbete. Hon bryter gärna av vardagen i Stockholm för att åka hem till lugnet på Gotland mellan varven för att hämta energi. Samtidigt som hon lever och arbetar med sin stora passion i livet – träning och hälsa.

Mias bästa håll igång tips:

Släpp all prestation och prestige. Våga vara i det lilla. Är 10 benböj det du hinner idag så är det fine, var snäll mot dig själv. Allt är bättre än inget! Mias träningsfilosofi och ett Mantra som hon gillar är att är att ”våga vara på väg”. Att vara sitt bästa jag utifrån de förutsättningar man har, våga gå utanför boxen, tillåt dig att känna och att falla på vägen för att sedan resa sig upp och testa igen. Våga be om hjälp – först då kan vi hjälpa, lyfta och peppa varandra. Tillsammans är vi starka!