Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Använd ditt friskvårdsbidrag för 2020 på MyMOWO

Hälsa Livsstil Träning Kontorsträning

Nytt år betyder nya möjligheter! Varför inte ge dig själv en frisk och stark start på det nya året genom att använda ditt friskvårdsbidrag för 2020 till något som gör gott för både kropp och knopp! Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil! Hos oss kan du träna och rör på dig när och var du vill tillsammans med några av Sveriges främsta träningsinspiratörer och välja mellan hundratals av olika träningspass i olika former. Ett träningsprogram utifrån dina personliga önskemål och behov ingår i ditt abonnemang! 

Så här använder du ditt friskvårdsbidrag hos oss

- Är ditt friskvårdsbidrag kopplat till Wellnet, ActiWay , Benefits eller Benify? Sök efter MyMOWO i deras system/tjänst och gör din beställning av ett 3, 6 eller 12 månaders abonnemang till ett förmånligt pris. Vi skickar dig sedan en bekräftelse via mail med instruktioner om hur du aktiverar abonnemanget.

- Teckna månadsprenumeration och skriv ut kvitto som skapas och sparas i din profil under "Betalningshistorik", och som du sedan förser din arbetsgivare med. Innan du gör detta föreslår vi att du försäkrar dig om att just din arbetsgivare godkänner användande av friskvårdsbidrag för onlinetjänster.

- Du kan kombinera dina friskvårdspengar med en befintlig prenumeration hos oss. Det som sker då är att de månader som du köper via ditt friskvårdsföretag adderas till din befintliga prenumeration hos MyMOWO. Notera även att det i slutändan är arbetsgivaren som har beslutanderätt om ditt friskvårdsbidrag gäller för onlinetjänster.

- Om du redan har en aktiv rabattkod så kan du fortfarande nyttja 2020 års friskvårdspengar så att du enkelt kan förlänga ditt abonnemang när din nuvarande kod går ut. Vid ditt köp av ett friskvårdsabonnemang får du en värdekod som är giltig i 12 månader från ditt köp. Du väljer själv när du vill aktivera den.

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på [email protected]