Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Zucchinibiffar med fetaost

Hälsa Livsstil Mat

Enkla och goda zucchinibiffar med fetaost är en middagsfavorit som gillas av både stora och små. Ett perfekt sätt att "lura" i även de största skeptikerna till lite mer gröna alternativ. Servera med klyftpotatis, tzatziki och en grön sallad så är middagen komplett!

Zucchinibiffar med fetaost

3 ägg

1 dl vetemjöl

1 stor zucchini

1 stor morot

1 salladslök

1 salladslök

150 g fetaost

Rapsolja att steka i

Salt och peppar efter smak

Gör såhär

Börja med att röra ihop ägg och vetemjöl i en stor bunke och ställ åt sidan. Riv zucchini och morot och låt rinna av i ett durkslag. Hacka löken fint och smula fetaosten och blanda med äggen. Rör ner zucchini i äggblandningen och rör ihop en kladdig smet. Hetta upp rikligt med rapsolja i en stekpanna och stek sedan jämnstora biffar ca 2 minuter på varje sida till en gyllene färg. Servera med tillbehören, ät och njut!