Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Skapa goda vanor i höst - använd ditt friskvårdsbidrag!

Hälsa Kom igång Livsstil

Använd ditt friskvårdsbidrag och starta hösten friskt och starkt tillsammans med oss! MyMOWO är en träningstjänst som gör det enkelt och roligt för dig att träna när och var du vill, på ett sätt som passar dig!

MyMOWO är tränings tjänsten som hjälper dig att träna och röra på dig, när och var du vill, på ett sätt som passar dig. Hos oss hittar du ett du enkla, effektiva och roliga träningspass anpassade för att göra hemma, på jobbet eller på resan. Själv eller tillsammans med familjen. Vi har ett brett utbud av styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning, familjeträning, kontorsträning, seniorträning och graviditetsträning. Allt du behöver är din telefon, läsplatta eller datorn, uppkoppling och lite utrymme att röra dig på.

Vi hjälper dig att komma igång och hålla igång med träningen genom personligt och individuellt anpassat träningsprogram utifrån dina önskemål och behov. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!

MyMOWO teamet består av utbildade och erfarna träningscoacher och besitter stor kunskap inom träning och hälsa. Alla träningspass är genomtänkta och går att anpassa utifrån din nivå och dagsform för att du som kund ska känna dig trygg och säker med vår träning. Genom att svara på frågorna i vårt kostnadsfria träningstest “Min träning” skapar våra coacher ett effektivt och inspirerande träningsprogram som hjälper dig att bygga upp en stark och hållbar kropp.

Så här använder du ditt friskvårdsbidrag hos oss

• Är ditt friskvårdsbidrag kopplat till Wellnet, ActiWay, Benefits eller Benify? Sök efter MyMOWO i deras system/tjänst och gör din beställning. Vi skickar dig sedan en bekräftelse.

• Teckna månadsprenumeration och skriv ut kvitto som skapas och sparas i din profil under "Betalningshistorik", och som du sedan förser din arbetsgivare med. Innan du gör detta föreslår vi att du försäkrar dig om att just din arbetsgivare godkänner användande av friskvårdsbidrag för onlinetjänster.

• Du kan kombinera dina friskvårdspengar med en befintlig prenumeration hos oss. Det som sker är att de månader som du köper via ditt friskvårdsföretag bara adderas till din befintliga prenumeration hos MyMOWO. Notera även att det i slutändan är arbetsgivaren som har beslutanderätt om ditt friskvårdsbidrag gäller för onlinetjänster.

Är du som arbetsgivare intresserad av en företagslösning eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en frisk och hållbar personal och ett attraktivt arbetsklimat? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar så berättar vi mer! Maila oss på [email protected]