Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Möt en av Sveriges främsta och mest älskade hälsoinspiratörer Ida B Olsson ”Workout Is Passion”

Hälsa Livsstil Träning Inspiratör

Ida också känd som ”Workout Is Passion”, är en av Sveriges främsta hälsoinspiratörer med en enorm kärlek, kunskap och passion i att förmedla och sprida träningsglädje! Hon är utbildad PT, yogalärare, löpcoach och life coach vilket ger henne en bredd i begreppet helhetshälsa. Idag jobbar hon heltid som egen företagare inom hälsa och träning och är en av Sveriges mest älskade influensers, en flitigt anlitad föreläsare och sprider vidare sin kunskap och glädje inom träning, hälsa och livsstil genom både blogg, podd och träningsevent och resor runt om i Sverige och världen. Nu har vi den stora ynnesten att få kliva in i Ida B Olssons träningsvärld i vår släpper hon nämligen sina egna hemmaträningspass på MyMOWO och bjuder med öppna armar in till effektiv och rolig träning som du kan göra när och var du vill!

För Ida har träning och rörelse alltid kommit naturligt och är förknippat sedan barnsben med glädje och lust! Uppvuxen i en aktiv familj spelade Ida som liten både fotboll och innebandy och dansade. En skada i knät gjorde att Ida tvingades sluta spela fotboll och hon började då leta sig till andra träningsformer. Hon började gå på gym, vilket till en början var skrämmande men sedan växte sig till ett stort intresse för träning och hälsa och satte grunden till det Ida gör idag. Hon utbildade sig till träningsinstruktör, hudterapeut och senare också Personlig Tränare. Kunskapen och kombinationen mellan det inre och yttre gjorde att hon intresserade sig allt mer för hur träning och hälsa påverkar oss inifrån och ut. Mår vi inte bra på insidan så syns det på utsidan och vi presterar sämre både inom träningen men också i livet som stort. Ida fördjupade sig i begreppet helhetshälsa och var en av de första som gick mot fitnesshypen på sociala medier och började förespråka vikten av att träna för att må bra och sprida budskapet träningsglädje. Ett driv som resulterat i att hon idag är en av Sveriges mest eftertraktade och älskade livsstilscoacher!

Trots att hon aldrig är riktigt ledig är det hennes genuina intresse och glädje i att dela med sig av sin kunskap och hennes övertygelse om att förmedla glädjen i hälsa som driver henne i att fortsätta att sprida budskapet och som ger henne energi framåt. Outtröttligt förmedlar hon ett sunt och glädjefyllt förhållningssätt till träning, rörelse, hälsa, kost och livet i stort utan krav eller pekpinnar – något som uppskattas av hennes följare som inspireras och motiveras av Ida dagligen! Ida brinner verkligen för att förmedla hälsa inifrån och ut och jobbar mycket med den mentala biten för att kunna förmedla en helhetsbild och flytta mind setet från att fokusera på de yttredrivkrafterna för att istället fokusera på att hitta de inre. Hennes inställning är att träning och hälsa ska vara något som du ger kroppen i form av belöning och att det är något som du ska göra för att ge dig själv de bästa förutsättningarna för en god hälsa. Allt hänger ihop, hur du tänker, både om dig själv och andra, dina relationer, din kost och sömn och din inställning påverkar dina resultat och är tillsammans viktiga verktyg i att hitta glädjen i livet.

Till vardags lever Ida ett aktivt liv tillsammans med sin familj i sommarstaden Båstad. En liten idyll med närhet till havet och naturen där Ida kan varva arbete med familjeliv på ett härligt och avslappnat sätt. Som egen företagare har hon alltid hundra bollar i luften där hon själv roddar i allt från att planera föreläsningar, träningsevent, podd, blogg, samarbetspartners och följa upp projekt är det viktigt att strukturera upp arbetsdagen. Hon startar alltid morgonen tidigt genom att ge sig själv lite tid att vakna, lyssna och känna in kroppen. Därefter hittar hon en stund till träning eller rörelse följt av jobb framför datorn. Någon dag i veckan åker hon iväg och jobbar med större projekt för att alltid landa hemma med barnen på eftermiddagen. När Ida är ledig resor hon gärna tillsammans med familjen runt om i världen och upptäcker nya platser, badar i havet, lunchar med sin man och njuter av livet tillsammans med vänner.

Idas bästa håll-igång-tips: Träning är världens bästa medicin! Det finns så många positiva effekter som kommer ut av att röra på sig. Men det måste komma inifrån. Det spelar ingen roll om du har rutiner och kontinuitet i träningen du måste stanna upp och hitta ditt ”varför”. Acceptera var du är idag, börja inte 14 steg framåt. Alla har vi olika förutsättningar och måste börja någonstans. Hitta din känsla av hur du vill känna dig innan, under och efter träningen, lyssna inåt och var vaken på hur kroppen mår. Och ge dig själv tid. Först då kommer resultaten att komma och du kommer känna att det är värt det. Träning är en belöning och investering för livet!