Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Möt den tidigare världsmästaren i brottning och en av Sveriges mest folkkära idrottare och främsta tränings och hälsoprofiler Martin Lidberg!

Hälsa Träning Inspiratör

Martin Lidberg är den tidigare världsmästaren i brottning och en av Sveriges mest folkkära idrottare och främsta tränings- och hälsoprofiler. Med en enorm bredd, erfarenhet och kunskap inom träning och hälsa är han idag en flitigt anlitad och eftertraktad inspiratör, föreläsare, coach och tränare. Han är utbildad och certifierad fystränare och mentalcoach och personlig tränare och brinner för att inspirera och hjälpa människor till att må bra och prestera på toppen av sin förmåga. Förutom att han vunnit både EM och VM medaljer och medverkat i OS har han dessutom vunnit tv-programmen Let’s Dance, Mästarnas Mästare och Superstars och vunnit svenska folkets hjärtan genom sin positiva inställning och förmåga att förmedla träningsglädje! Och nu släpper han också hemmaträning på MyMOWO!

Martins framgångssaga började när han redan som liten kille med mycket överskottsenergi hade en lärare som såg honom och ringde hem med förslaget om att han nog skulle få utlopp för sin energi genom att börja med en sport. Det var ingen tvekan om vilken sport det skulle bli. Med Frank Andersson som förebild började Martin som 7 åring med brottning. Han älskade att mäta sina krafter och blev snart en av de mest lovande inom sporten och en supertalang. Men träning och tävling är så mycket mer än att prestera fysiskt, det krävs också en enorm mental styrka, något som Martin brunnit för att dela med sig av och förmedla vidare även efter avslutad elitkarriär och som finns med som en röd tråd i allt han gör.

Idag jobbar Martin framförallt med att stötta och hjälpa tidigare elitaktiva idrottare att ta steget ut i arbetslivet genom att ta tillvara på idrottarens styrkor och kvaliteter genom företaget PerfomIQ där han också är partner. Även här är den röda tråden att se andra människor växa och utvecklas något som genomsyrar allt arbete Martin gör. Från coaching, föreläsningar, programledning och författarskapet.

Martins träningsfilosofi handlar framförallt att träning ska vara roligt och att ingenting är omöjligt med rätt verktyg. Något som avspeglas i de träningspass han har skapat på MyMOWO. Med inspiration från de kvaliteter som brottningen kräver har Martin skapat helkroppspass med fokus på styrka, balans, koordination och uthållighet. Högintensiva pass där pulsen kommer gå upp ordentligt och där det handlar om att våga bli trött, hålla ångan uppe och ha kul.

Martins bästa håll-igång-tips:

Det kan verka uttjatat men tydliga mål och planering är a och o för att lyckas med sin träning. Genom att ha en plan för det du vill uppnå och vad du behöver för att nå dit kan du kanalisera din energi rätt och nå dina mål. Ge dig själv rätt förutsättningar för att lyckas. Gör en plan för vad du ska träna, när och hur och se över så att allt runt omkring fungerar, allt från jobb och familj till kost och utrustning. Håll dig till planen och ha kul på vägen!