Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Snabb och nyttig hälsofrukost - testa overnight oat

Hälsa Kom igång Mat

Träning och kost är två saker som går hand i hand om du snabbare vill känna av och se resultat av en hälsoförändring. Kick-starta igång det nya året och testa overnight oat - en snabb och nyttig hälsofrukost.

Som du säkert hört massvis med gånger förut så är frukosten ett viktigt mål under dagen. En bra frukost bygger både känslan för dagen och den i magen. Overnight oat - gröt och gryn som har fått stå över natten är en populär och enkel rätt som du kan förbereda kvällen innan och snabbt ta fram på morgonen för en god start. Vi har använt oss utav Bircher müsli, som är skapad specifikt för att ge en krämig “oas”.

Bircher innehåller en massa goda fibrer i form av hirsflingor och linfrön som toppats med torkade bär och frukter.

Såhär gör du overnight oat:

Riv ett äpple i en skål

Häll i knappa 2 dl müsli

Toppa med mjölk och/eller vatten tills grynen är helt täckta (eller med grädde om du är en riktig Bircher-älskare)

Blanda alla ingredienser med en sked och låt stå över natten.

Vår nya samarbetspartner mymuesli erbjuder MyMOWOs kunder goda och näringsrika produkter som finns med flera olika fokus, vilket hjälper dig som vill bygga muskler, gå ner i vikt eller helt enkelt hitta kroppslig balans med hjälp av superfood.