Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Smarriga proteinrika pannkakor till frukost eller mellanmål

Hälsa Kom igång Mat

Mat är något som kan ge dig en starkare start på din positiva förändring du vill få till. Att då äta mat som håller mättnadskänslan länge och som dessutom ger kroppen bra med energi kan vara ett effektivt sätt att speeda på utvecklingen än mer. Protein är en grundsten som kan hjälpa dig med detta.

Ska du styrketräna under dagen och önskar fylla på med energi är protein i form av proteinpannkakor ett nyttigt och gott mål att starta dagen med (eller att ha som smarrigt mellanmål). Bakade med proteinrika havregryn och toppade med färska bär eller hemlagat äppelmos ger dem dig en tillfredsställd känsla både i kropp och knopp. Mer protein håller dig mätt längre och med mer än 30 gram protein i denna pannkaksmix kommer all träning, oavsett form, gå som en dans.

Såhär gör du proteinrika pannkakor:

Mixa 1 mogen banan med

2,5 dl protein-havregryn och

Ca 1 dl havremjölk till en slät smet

Rör i 2 msk chiafrön och låt smeten svälla i ett par minuter

Stek i kokosolja cirka 2-3 minuter på varje sida

Vår nya samarbetspartner mymuesli erbjuder MyMOWOs kunder goda och näringsrika produkter som finns med flera olika fokus, vilket hjälper dig som vill bygga muskler, gå ner i vikt eller helt enkelt hitta kroppslig balans med hjälp av superfood.