Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Träna tillsammans med Susan Lanefelt

Hälsa Livsstil Träning Inspiratör

I över 50 år har Sveriges egna Jane Fonda, hälsoinspiratören och Gympingledaren Susan Lanefelt inspirerat oss till att leva ett friskare och hälsosammare liv. På 80-talet tog Susan hemmaträningen till en helt ny nivå genom att på bästa sändningstid i SVT få hela Sverige att röra på sig. Med över 100 program i ”Gymping” och ”Sköna söndag” är hon nu tillbaka i rutan med nya träningspass hos oss på MyMOWO.

"Träna med Susan Lanefelt" är ett 30 minuter långt träningspass för hela kroppen där pulshöjande övningar blandas med styrketräning och avslutas med skön stretch.

- När jag blev kontaktad av MyMOWO kände jag att det ligger helt rätt i tiden. Jag har fått frågan tidigare men då har det inte känts lika självklart. Tidigare i år var jag med och lanserade en app med gympa för barn. Och jag tror att även den äldre generationen idag är mycket mer digitala och att det här kan vara en inspiration och möjlighet att få till träningen, säger Susan Lanefelt, aktuell med träningspass på MyMOWO.

Allting startade i en källare i hennes föräldrahem när hon som nybliven mamma startade upp ett gym och började leda pass. På en resa till Honduras med familjen inspirerades Susan av den amerikanska motsvarigheten Jane Fonda och resultatet blev Gymping. Ett helt eget och nytt koncept som tog hela Sverige med storm.

Susan leder idag cirka 10 träningspass i veckan på Sturebadet och Miramid Training på Lidingö. Hon jobbar både som hälsokonsult och inspiratör på hälsoweekends, hälsoresor och föreläsningar. Hon är också aktuell med appen Sussi Kanin där hon introducerar barn till gympans värld på ett lekfullt och roligt sätt. Däremellan dansar hon fortfarande med sin partner Björn från Let´s Dance. Och är nu du alltså träna tillsammans med Susan även på MyMOWO!

- Susan är och har alltid varit en stor förebild och inspiration för mig. Och den här lanseringen känns självklar på MyMOWO då vi knyter ihop säcken med hemmaträningens grundare. Jag känner mig otroligt ödmjuk över att få jobba tillsammans med Susan och tillsammans med henne få jobba mot att skapa ett friskare och hälsosammare Sverige och sprida träningsglädjen vidare, säger Frida Stein, VD och grundare av MyMOWO.