Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Träffa våra små superinspiratörer

Hälsa Livsstil Inspiratör

Forskning visar att redan efter fyra minuters aktivitet får kroppen men framförallt hjärnan ny energi och orkar mer när vi tränar och rör på oss. Vi har lättare att koncentrera oss, minnet förbättras, vi blir kreativare och tänker snabbare! Vi blir helt enkelt smartare av fysisk aktivitet! Därför har vi skapat Familjeträning, korta, enkla och roliga träningspass till härlig musik som skapar träningsglädje både för stora och små. Vi träffade våra små superinspiratörer 9 åriga Milla och Vera som var med och spelade in tre nya Familjeträningspass och ta en paus alla sportlovsfirare, lägg ner surfplattor, datorer och smartphones, både stora och små och häng med!

Hur kändes det att spela in träningspassen?

Milla: Roligt, kul med kameran, och att jag fick vara med Vera, och stegen var roliga!

Vera: Det kändes kul att vara med och spela in, spännande med kameran och lite pirrigt!

Vilket är ditt favoritpass?

Milla: Den sista, den med Victoria-låten (Familj Bål och Balans).

Vera: Det tyckte jag med. Övningarna var roliga och det är min favoritlåt!

Vad ska du göra på sportlovet?

Vera: Jag ska åka till min mormor och morfar i Åre och åka skidor!

Milla: Jag ska resa till Dubai med min familj. Jag skulle gärna vilja vara med någon fler gång - det var roligt att vara med på film!