Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Kom igång med träningen med fem enkla steg

Hälsa Livsstil Träning

Ett nytt år är här och nya möjligheter. Kanske var du en av dem som under fyrverkerierna skålade in det nya året och avgav en del nyårslöften för dig själv och tillsammans med andra. Det är lätt att lova där och då men hur gör man för att sätta rimliga mål som känns både roliga och utmanande? Vi hjälper dig att genom fem enkla steg hitta inspiration och motivation till att komma igång med träningen och ge dig själv de bästa förutsättningarna för ett starkt och friskt år!

Bestäm dig

Den viktigaste punkten är att bestämma sig. Fundera över varför, vad och hur du vill träna. Gör ett avtal med dig själv där du skriver ner dina mål och din träning. Och glöm inte att belöna dig själv på vägen!

Sänk kraven

Sätt upp mål men låt dem vara låga. Det viktiga är att du tagit beslutet att röra på dig. Lägg fokus på ett eller två pass i veckan till en början. All annan träning och rörelse är en bonus och något du ska njuta av!

Träna hemma

Har du svårt att hitta tid till träning eller har långt till ett gym? Träna hemma! Det funkar faktiskt precis lika bra och du behöver inte anpassa dig efter någon annan än möjligtvis familjemedlemmar. Röj undan lite golvyta och sätt igång! Det behöver inte vara svårare än så.

Ha kul

Träning ska vara lustfyllt och något som du mår bra av. Då kommer det inte dröja länge innan de positiva effekterna av mer rörelse och träning visar sig i form av mer energi, en gladare kropp och piggare huvud! Hitta en träningsform som du tycker är rolig och strunta i vad det är, det viktiga är att det blir av.

Hitta en träningskompis

Träna tillsammans med din partner, vän eller dina barn och motivera och peppa varandra! Att röra på sig tillsammans är också ett sätt att umgås och har roligt ihop. Vi lovar att det blir dubbelt så mycket endorfiner och träningsglädje.