Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Träna med Karin Adelsköld

Hälsa Livsstil Kom igång Träning Inspiratör

Träna samtidigt som du steker köttbullar eller strädar, går det? Om du frågar komikern och entreprenören Karin Adelsköld så går det alldeles utmärkt. Glöm allt vad utrustning och träningskläder heter nu släpper vi hemmaträning "på riktigt"!

"Träna med Karin Adelsköld" är enkla och roliga träningspass som inspirerar till mer rörelse i vardagen. ”Powerpös med popcorn”, ”Styrka och snabbmakaroner” och ”Putsa med puls” lockar till skratt men bevisar också att du kan träna när och var som helst!

Här får träningen vara lätt och lustfull och helt utan pekpinnar, krav och prestation. Genom både lekfulldhet och tanke guidar Karin oss genom tre olika träningspass att klämma in i vardagspusslet mellan middagsfix, städning och fredagsmys. Jägarvila när makaronerna kokar, swingar med en trasmatta eller utfallsgång med stekpannan, möjligheterna är oändliga.

Karin drabbades för ett år sen av utmattning och har efter en tid som sjukskriven börjat komma tillbaka igen.

”Att vara utmattad sätter sig på självkänslan och självförtroendet. Jag har försakat mig själv och mitt välmående en längre tid. Nu känner jag mig redo och vill komma tillbaka i form. Men jag har varken tid eller lust att gå på gym. Och den mesta hemmaträningen är så pretto. Det här är kul, lätt och lustfyllt” säger Karin.

"Vi är så glada och stolta över att få presentera den här nyheten tillsammans med Karin. För oss handlar all träning om rörelse och all rörelse är bra, det tror vi benhårt på. Genom att skapa roliga, varierande och inspirerande träningspass och tänka lite utanför boxen så tror vi att vi kan få fler människor att röra på sig. Allt handlar egentligen om att röra på sig. Hur. när och var man gör det spelar ingen roll. Det viktiga är att man har kul!" säger Frida Stein, grundare av MyMOWO.