AirPlay

Castar till

Träna Allround #2

Betyg 4.6

Träna hela kroppen på ett effektivt, energifullt och roligt sätt genom intervallträning. Här utmanas kondition, styrka och rörlighet i ett och samma pass, varierande träning som kommer göra dig stark på många olika sätt - allround, helt enkelt! Vi varvar en och samma övning i intervallform med 60 sekunders arbete och 20 sekunders vila. Därefter byter vi övning och upprepar. För dig som är sugen på lite utmaning följer Frida och behöver du alternativa övningar följer du Charlotte. Det här är passet för dig som vill ha en riktig genomkörare med stort endorfinpåslag! Vrid upp volymen så kör vi

  • Kondition
  • Styrka
  • Rörlighet

Förslag för dig

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 99 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt