Stark mamma

Kursen för dig som vill bli en starkare mamma

Ett effektivt, skonsamt och inspirerande träningsprogram som steg för steg bygger upp din inre stabilitet och styrka. Med övningar hämtade från yoga och pilates lägger vi grunden för att att du ska bli en starkare mamma!

 • En 9 veckors kurs för dig som är redo att komma igång efter en graviditet eller ett längre uppehåll.
 • Enkel och rolig hemmaträning där du bestämmer när och var du tränar.
 • Säkra, effektiva och skonsamma övningar inspirerade av yoga och pilates.
 • Tydliga, strukturella och inspirerande träningsfilmer, tips, råd och hejrop på vägen.
 • 9 veckors kurs Stark Mamma

 • v. 9

  Nivå 3

  v. 9

  Nivå 3

  Inspiratörer Fia

  30:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på den djupa magandningen - diafragman. Jag vill att du fortsätter jobba med djupa, stora andetag långt ner i magen. Genom att du kontrollerar din andning gör det att du syresätter dina muskler bättre. Du kommer orka mer, bli starkare och öka din rörlighet på köpet!

 • v. 8

  Nivå 3

  v. 8

  Nivå 3

  Inspiratörer Fia

  30:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på bäckenbotten. Ta hjälp av andningen för att hitta rätt anspänning i bålen och lättare aktivera bäckenet. Andas in och när du andas ut hittar du känslan av att något lyfts inåt, uppåt och bakåt. Att känna rätt kontakt med bäckenbotten kommer göra dig starkare i hela bålen!

 • v. 7

  Nivå 3

  v. 7

  Nivå 3

  Inspiratörer Fia

  30:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på andningen. Jag vill att du fortsätter med den djupa andningen, långt ner i magen. Andningen hjälper dig att vara stark genom alla övningar och gör att bli ännu rörligare. Använd andningen för att hitta fokus och känna styrka!

 • v. 6

  Nivå 2

  v. 6

  Nivå 2

  Inspiratörer Fia

  25:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på den djupa magandingen - diafragman. Jag vill att du andas djupt med stora rörelser i både mage och lungor. Med lugna, stora andetag syresätter vi musklerna och orkar mer. Du blir starkare, helt enkelt!

 • v. 5

  Nivå 2

  v. 5

  Nivå 2

  Inspiratörer Fia

  25:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på bäckenbotten. Ta hjälp av andningen, då är det lättare att hitta knipet. Leta efter känslan av att något lyfts inåt, uppåt och bakåt, då har du hittat rätt! Glöm inte att slappna av i mage, låt och rumpa. Här är det bäckenbotten som ska aktiveras.

 • v. 4

  Nivå 2

  v. 4

  Nivå 2

  Inspiratörer Fia

  25:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på andningen. Jag vill att du jobbar med en härligt kraftfull andning där vi tar stöd och andas med hela magen. Då hjälper du kroppen att syresätta musklerna och komma djupare ner i varje övning. Fixar du det här kommer du också att orka mer!

 • v. 3

  Nivå 1

  v. 3

  Nivå 1

  Inspiratörer Fia

  23:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på den djupa magandningen - diafragman. Jag vill att du försöker andas med djupa och stora andetag. Det kommer hjälpa dig att syresätta kroppen under hela träningspasset.

 • v. 2

  Nivå 1

  v. 2

  Nivå 1

  Inspiratörer Fia

  23:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på bäckenbotten. Ta hjälp av andningen och försök hitta det svåra men ack så viktiga knipet. Slappna av i mage, lår och rumpa här är det bara bäckenbottenmuskelaturen som ska jobba. Hitta anspänning i bålen, aktivera bäckenet och knip!

 • v. 1

  Nivå 1

  v. 1

  Nivå 1

  Inspiratörer Fia

  24:00 Schemalägg pass

  Den här veckan ska vi fokusera på andningen. Jag vill att du låter andningen styra dina rörelser. Genom att du andas djupt ner i magen hinner du känna efter, hitta rätt anspänning och på så sätt hjälper du kroppen att använda rätt muskler.

Träningen har gett mig som småbarnsmamma bättre kontroll både över kropp och själ. Jag har efter barn nummer två hittat de inre magmusklerna på ett helt nytt sätt och andningsövningarna fungerar inte bara avslappnande utan är också mentalt stärkande. Nu använder jag kroppen mer ergonomiskt i vardagen och lyfter min 1,5 åring på rätt sätt. Jag känner mig stark både fysiskt och mentalt!

Jenny

Genom den tydliga tanken och stora hjärtat bakom kursen har den byggt upp min kropp inifrån och ut på ett helt nytt sätt. Även jag som inte har barn har haft stor glädje av kursen, många av övningarna får jag användning av varje dag. Den här kursen har även hjälpt mig tillbaka efter ett par diskbråck och jag har lärt mig oerhört mycket på vägen!

Sara

Även jag som har äldre barn har jag upptäckt en inre styrka genom kursen, den gör mig stark i vardagen! Jag orkar åka skidor, vara ute med hunden och bära hem tunga matkassar med en helt ny känsla.

Susanne