Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Rörelse under hemarbete är livsviktigt

Hälsa Kom igång Kontorsträning

I den speciella tid vi befinner oss i nu, så har vi alla behövt att ställa om. Och för många så har hemarbetet blivit ett välkommet sätt att få mer egentid och slippa arbetspendling. Men för de flesta så har det också inneburit en minskning av naturlig rörelse när vi inte längre “går till jobbet”. Många arbetar nu i en miljö som inte är anpassad för kontorsarbete och där naturliga rörelsepauser i form av avbrott när du byter rum, går på möte eller på lunch inte längre finns. Det vill MyMOWO ändra på!

Idag vet vi att kroppen och hjärnan mår bra av rörelse. Forskning har visat att röra på sig 5 minuter varje timme är mer effektivt mot stillasittande än 30 minuters sammanhängande rörelse. Och att efter endast 4 minuter av rörelse både tänker vi snabbare och tar till oss information bättre. De flesta vuxna människor i Sverige vet att de mår bra av rörelse. Att det till och med är livsviktigt. Så varför är det då så svårt att få till?

Vi på MyMOWO har satt ihop en 4 timmars workshop “BYGG STARKA & HÅLLBARA TEAM” - där vi blandar fysisk träning med föreläsning om hur du skapar rörelsevanor i vardagen. Träningspassen anpassar vi efter ditt teams erfarenhet och behov av träning. Och under föreläsningen “SJÄLVLEDARSKAP” delar vi med oss av fakta, vad som händer i kroppen, praktiska tips, hur du gör, men ger också utrymme till reflektion för att skapa bestående beteende förändring.

Låt oss hjälpa dig och ditt team att må bra långsiktigt och prestera bättre genom att röra på kroppen. Boka din workshop redan idag! Maila till [email protected] för mer info.