Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Smarriga bärremmar

Hälsa Livsstil Mat

Världens bästa lördagsgodis innehåller bara två ingredienser och är nästan för goda för att vara sanna! Våra bärremmar är ett lite bättre alternativ utan socker och fullproppade av vitaminer, mineraler och antioxidanter gjorda på bara banan och bär. Ett enkelt och roligt pyssel som uppskattas av både stora och små. Prova själv!

Bärremmar 2 plåtar

2 bananer

500 g valfria bär

Gör såhär:

Plocka fram och tina bären. Sätt ugnen på 50 g. Mixa bären tillsammans med bananerna till en slät smet. Bred ut bärkrämen på två bakplåtspapperklädda plåtar. Torka mitt i ugnen i ca 8 timmar. Släpp ut lite luft då och då eller lämna ugnen lite på glänt. Ta ut, skär upp remmar och rulla ihop. Förvara i glasburk i kylskåp.

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt