Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Träna tillsammans med barnen

Hälsa Kom igång Livsstil Träning

Att röra på sig och träna tillsammans med barnen är både enkelt och roligt! Precis som vuxna behöver barn också regelbunden rörelse och aktivitet för att må bra. Hitta rörelseglädjen tillsammans med dina barn och skapa en ny vana som hela familjen mår bra av!

Forskning har visat att fysisk aktivitet och rörelse för barn är toppen både för kroppen och knoppen! När vi rör på oss och får upp pulsen i upp mot 20 minuter fungerar nästan alla tankemässiga funktioner i hjärnan bättre. Inlärningsförmågan förbättras, kreativiteten ökar, stresståligheten och minnet blir bättre. Och redan vid fyra minuters aktivitet syns positiva effekter! Vi mår bättre, helt enkelt, både stora och små!

Våra bästa tips för mer lek och rörelse i vardagen:

- 4 minuter räcker för att kroppen och knoppen ska få ny energi och orka mer.

- Kombinera lek och rörelse. Det behöver inte vara så noga, huvudsaken är att ni rör på er och har roligt.

- Satsa på aktiva pauser. Bryt av stilla sittande tv tittning eller spelande med någon minut av lek och rörelse.

- Våga testa nya saker tillsammans! Det är en härlig känsla när alla är på samma nivå och kämpar mot samma mål.

- Var en god förebild. Genom att du visar att rörelse och träning är enkelt, roligt och något du mår bra av är du en superförebild åt dina barn!

På MyMOWO tror vi att rörelse är nyckeln till ett friskt liv. Därför har vi skapat träning som passar för hela familjen. Våra familjepass kan både stora och små göra och är anpassade för att ni ska få en härlig stund ihop och en aktiv paus i vardagen

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt