Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Farsdagspresenter

Hälsa Kom igång Livsstil Träning

Ge bort träning och hälsa till någon du tycker om! På söndag den 11/11 firar vi alla farsdag. Här är våra bästa tips på farsdagspresenter till alla pappor!

M Techno Pant från Casall

Träningsbyxa i ett stretchigt vävt material för en utmärkt komfort och flexibilitet, perfekt för all typ av träning.

M Power-Up Tee från Casall

En sportig t-shirt med meshpanel i ryggen för att hålla dig torr och bekväm under träning.

Exetube/Gummiband från Casall

Exetubes är det bästa redskapet för motståndsträning som tränar även de minsta muskelgrupperna. Med detta lätta redskap, som du enkelt kan bära med dig, får du ett effektivt sätt att träna dina muskler även när du är på resa.

Neoprene Dumbell/Hantlar från Casall

Ett klassiskt träningsredskap! Fria vikter är ett effektivt träningsredskap som kan användas till en stor mängd övningar. Neoprenklädseln och det ergonomiska greppet ger dig en behaglig och säker styrketräning. Säljs parvis.

Tube Roll/Massage rulle från Casall

Casall Tube roll har en räfflad, kompakt konstruktion och hårdhet på 35-40 D med densitet över 113 kg / m3 för att ge ett mer djupgående och hårdare tryck mot musklerna.

Pressure Point Ball / Massageboll från Casall

En specialtillverkad massageboll som hjälper dig att komma åt de djupaste muskelvävnaderna. Casall Pressurepoint ball är den perfekta produkten för att värma upp musklerna före träning eller till återhämtning av muskler som blivit stela av träning.

Yoga Mat Balance Free från Casall

Mattan ger bra stötdämpning och lämpar sig utmärkt för de flesta flexibilitets- och styrkeövningar som utförs liggande mot golvet.

Du hittar alla produkterna i vår webbshop - http://mymowo.tictail.com -

Du vet väl att vi också säljer presentkort på träning hos MyMOWO? Presenten som passar alla! Du kan välja mellan olika paket och specifika kurser. Du hittar dem på - https://www.mymowo.com/presentkort -