Prova gratis i 14 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Använd ditt friskvårdsbidrag

Hälsa Kom igång Livsstil Kontorsträning

Funderar du på vad du ska använda ditt friskvårdsbidrag för 2018 till? Varmt välkommen till oss! MyMOWO är en träningstjänst som gör det enkelt och roligt för dig att träna när och var du vill, på ett sätt som passar dig!

Kom igång med enkel, effektiv och rolig hemmaträning och går vårt kostnadsfria träningstest så får du ett personligt och individuellt anpassat träningsprogram skapat av våra utbildade och erfarna träningscoacher. Välj mellan allt från yoga, styrketräning eller konditionsträning - vi har träning som passar alla. Träna tillsammans med familjen med vår populära Familjeträning eller ta pausgympan till en ny nivå med Kontorsträning. Du bestämmer!

Allt du behöver är en dator, surfplatta eller smartphone, lite plats att röra dig på och uppkoppling. Du betalar enkelt för en månad, ett kvartal, ett helt år eller för en enskild kurs. Se på MyMOWO som den där träningskompisen som alltid har tid när du vill. Som finns här på dina villkor. Vi förstår att du har tusen saker i ditt liv, och därför erbjuder vi ett sätt att röra på sig hemma, när och där du har tid och lust.

Vi vet att du har massor med movement i dig, använd MyMOWO för att släppa loss det – nu kör vi!

Så här använder du ditt friskvårdsbidrag hos oss

• Är ditt friskvårdsbidrag kopplat till Wellnet, ActiWay, Benefits eller Benify? Sök efter MyMOWO i deras system/tjänst och gör din beställning. Vi skickar dig sedan en bekräftelse.

• Teckna månadsprenumeration och skriv ut kvitto som skapas och sparas i din profil under "Betalningshistorik", och som du sedan förser din arbetsgivare med. Innan du gör detta föreslår vi att du försäkrar dig om att just din arbetsgivare godkänner användande av friskvårdsbidrag för onlinetjänster.

• Du kan kombinera dina friskvårdspengar med en befintlig prenumeration hos oss. Det som sker är att de månader som du köper via ditt friskvårdsföretag bara adderas till din befintliga prenumeration hos MyMOWO. Notera även att det i slutändan är arbetsgivaren som har beslutanderätt om ditt friskvårdsbidrag gäller för onlinetjänster.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar så berättar vi mer! Maila oss på info@mymowo.se

Vi hjälper dig att uppnå dina mål

Kom igång med personlig träning utifrån dina önskemål och behov. Genom effektiva och inspirerande träningsprogram skapade av våra träningscoacher hjälper vi dig att bygga upp en stark och stabil kropp. Vårt mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!
Hos oss tränar du för 149 kr/mån, utan bindningstid eller uppsägningstid, ditt personliga träningsprogram ingår i priset. Vi bjuder på de första 14 dagarna!

Gör testet kostnadsfritt