Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Helkroppspass med styrka och puls

Kom igång Träning

Vi startar året friskt och starkt på MyMOWO och under varje dag i januari bjuder vi dig på ett inspirerande och motiverande träningstips! En träningsfilm med övningar för hela kroppen att träna var för sig eller sätta ihop tillsammans. Träningstipsen och övningarna hittar du under kategorin ”Träna med PT” och ”Övningsbanken”. Här kommer ett exempel på hur du kan sätta ihop övningarna till ett komplett pass för hela kroppen. Styrka, kondition och rörlighet i ett pass som du kan träna hemma. Häng med!

I det här passet får vi med hela kroppen och jobbar med både styrka och puls men även rörlighet. Vi alternerar underkropp och överkropp för att musklerna ska hinna återhämta sig lite mellan varven. Det här träningspasset går att lägga upp precis som man vill och kan anpassas efter dagsform och humör. Vi gör varje övning 10 gånger sedan byter vi till nästa och gör alla övningarna i en cirkel, det vill säga när du gjort alla övningar 10 gånger så börjar du om från början, i tre varv. Det kommer alltså bli 30 repetitioner av varje övning. Det är ingen vila inlagd i detta pass – känner du dig stark så våga köra på i ett högt tempo, annars vilar du och hämtar andan när du behöver, men försök hålla pulsen uppe! Vi använder oss av en yogamatta och en stol i vissa av övningarna.

Helkroppspass med styrka och puls

3 varv och 10 repetitioner av varje övning:

Knäböj med hopp

Smal armhävning mot stol

Utfall på ett ben på stol

Triceps dips från stol

Höftlyft med fötterna på stol

Crunch med lyfta ben på stol

Yoga trädet

Sidoplanka med höftlyft

Alla övningarna och beskrivning av hur du gör hittar du i menyn under ”Välj pass” och ”Träna med PT”, klicka dig vidare in på ”Övningsbanken” och voila – välj och vraka mellan massor av tips och övningar!