Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Julklappstips för hemmaträning

Hälsa Kom igång Livsstil Träning

Gör hemmaträningen roligare med rätt utrustning och härliga träningskläder! Vi har samlat våra bästa tips på allt från träningstights och toppar med skön passform till träningsutrustningen att starta med.

Free Tee 244:-

Free Tee är en snygg och skön tränings t-shirt i quick dry material som håller dig fräsch under hela träningspasset.

Bloom Tights 419:-

Bloom tights är träningstights med läckra blommönstrade inslag vid vaderna och rumpan. Tightsen är tillverkade i quick dry material som håller dig sval och torr under träningspasset. Unika och snygga träningstights för den aktiva kvinnan!

Exetube Light (gummiband) 249:-

Exetubes är det bästa redskapet för motståndsträning som tränar även de minsta muskelgrupperna. Med detta lätta redskap, som du enkelt kan bära med dig, får du ett effektivt sätt att träna dina muskler även när du är på resa.

Neoprene Dumbbell (hantlar) 399:-

Ett klassiskt träningsredskap! Fria vikter är ett effektivt träningsredskap som kan användas till en stor mängd övningar. Neoprenklädseln och det ergonomiska greppet ger dig en behaglig och säker styrketräning.

Yoga Mat Balance Free 249:-

Mattan ger bra stötdämpning och lämpar sig utmärkt för de flesta flexibilitets- och styrkeövningar som utförs liggande mot golvet.

Bottle 0,5 L 69:-

Denna vattenflaska är den perfekta träningskompisen! Innehåller 0,5 l för att hålla dig pigg genom hela träningspasset.

Produkterna kommer från Casall och Daily Sports. Du hittar dem och mycket mer i våran webshop på http://mymowo.tictail.com

Du vet väl att vi har presentort på träning? Presenten som passar alla! Du kan välja mellan olika paket och specifika kurser - https://www.mymowo.com/presentkort