Prova gratis i 7 dagar, därefter 149 kr/månad så länge du vill
Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag?

Julklappstips för yogaälskaren

Hälsa Livsstil Träning

Har du en yogaälskare i din närhet? Eller någon som behöver varva ner, bli rörligare och bygga upp kroppen inifrån och ut? Eller letar du bara efter en härlig julklapp till dig själv? Här har vi samlat våra bästa julklappstips till yogin. Härligaste tightsen, topparna eller yogamattan hittar du hos oss. Dessutom i material som är bra för både dig och naturen!

1. Yoga Mat Bag 249:-

2.Casall String Back Tee 419:-

3. Casall Wrap Tigths 559:-

4. Casall Structured Racerback 279:-

5. Casall Structured Panel Tights 559:-

6.Yoga Mat Balance Free – 249:-

Du vet väl att du kan träna yoga, pilates och rörlighet hos oss? Ta med dig träningen på resan, jobbet eller träna hemma. Var du än befinner dig, när du vill! Sätt extra guldkant på julen med ett presentort på träning till dig själv eller någon du tycker om. Att ge bort träning är att ge bort kärlek!

Du hittar alla varorna och mycket mer I vår shop http://mymowo.tictail.com och presentkort på https://www.mymowo.com/presentkort